Cum își bate joc un deținut de instituțiile statului: De trei ori la UPU, în 24 de ore!

Aflat în Penitenciarul Botoșani pentru viol, reușește să pună pe jar mai multe instituții și zeci de angajați! În decurs de doar 24 de ore a ajuns de trei ori la Urgențe.

Cum își bate joc un deținut de instituțiile statului: De trei ori la UPU, în 24 de ore!

Prima dată a a spus că a fost bătut de gardienii din Penitenciar. A doua oară a fost transportat la UPU, deținutul automutilându-se în zona organelor genitale, dar nu a vrut să fie tratat. Nu a durat mult și a ajuns din nou la spital cu duba Penitenciarului, însoțit de mascați, de această dată tot din cauza sângerării în zona genitală. 

Deși sângera, bărbatul în vârstă de 35 de ani a refuzat tratamentul. Însă a reușit să facă un adevărat circ la UPU, jignind și înjurând cadrele medicale.

"Pacientul prezenta o sângerare în zona organelor genitale, însă pe lângă agresivitatea verbală pe care o manifesta, a refuzat şi consultaţia", a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Penitenciarul Botoșani derulează o anchetă disciplinară în acest caz.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
10

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
124

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...