Accident din cauza neglijenței, într-o intersecție din municipiul Botoșani! FOTO

Trei persoane rănite și trei mașini grav avariate, miercuri la amiază, din cauza unui șofer în vârstă de 79 de ani, care nu a acordat prioritate.

Accident din cauza neglijenței, într-o intersecție din municipiul Botoșani! FOTO

Un șofer în vârstă de 79 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda, se deplasa miercuri la amiază pe strada Prieteniei, din municipiul Botoșani. La intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu, nu a acordat prioritate autoturismului Volkswagen, care circula regulamentar dinspre Gară către Poliție, intrând în coliziune cu acesta.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului, fără a fi necesară transportarea la spital, însă mașinile implicate au fost grav avariate.

O ambulanță și un echipaj ISU au ajuns la fața locului, iar un echipaj de Poliție a fluidizat traficul în zonă. 

"Cei doi şoferi şi un pasager de pe scaunul din dreapta au fost policontuzionaţi prin accident rutier. Erau în stare stabilă, în afara oricărui pericol. Au refuzat transportul la spital", a declarat un medic de la UPU-SMURD.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
178

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
373

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
513

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...