Contrabandişti prinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră botoşăneni! Un bărbat a fost reţinut! FOTO

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean român care a încercat să introducă în România 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenționa apoi să le comercializeze ilegal.

Contrabandişti prinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră botoşăneni! Un bărbat a fost reţinut! FOTO

În data de 20 iunie a.c., acţionând în baza unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi şi al Poliţiei Botoşani, au organizat o acțiune specifică pe lina combaterii contrabandei cu tutun.

Astfel, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Cristineşti, mai multe persoane care transportau fiecare câte un colet voluminos dinspre frontiera, spre interiorul țării.

La somaţia verbală regulamentară efectuată, persoanele au abandonat coletele pe care le transportau și au încercat să fugă în zona împădurită din apropiere. Lucrătorii Poliţiei de Frontieră au reușit reținerea cetăţeanului român Ioan C., în vârstă de 42 ani, domiciliat pe raza judetului Botoşani, iar în imediata apropiere au descoperit patru colete de diferite dimensiuni, învelite în folie de plastic de culoare neagră.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.000 de pachete cu țigări, diferite mărci, de provenienţă duty-free, fără timbru fiscal, în valoare totală de 18.500  lei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incredibil! Hoțul nu s-a mai obosit să îl buzunărească: I-a furat haina cu totul!

astăzi, 11:52
298

Pe 15 decembrie, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Hlipiceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, un bărbat de 67 de ani, din comuna Albeşti, jud...

12 litri de alcool i-au adus unei botoșănence o amendă de 2.000 de lei și confiscarea mărfii!

astăzi, 11:40
174

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Sau, mai bine spus, nu se potrivește cu socotelile pe care le fac oamenii legii, atunci când verifică actele de proveniență a mă...

Botoșăneancă prinsă în timp ce încerca să vândă sute de articole pirotehnice!

astăzi, 11:33
168

În cursul zilei de sâmbătă, în baza Planului de acţiune al Serviciului de Ordine Publică, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – ...