Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Două autospeciale din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au intervenit, joi seara, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, unde a fost semnalat un incendiu într-un imobil.

Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de pe strada Independenței. În scurt timp, la locul solicitării au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la ISU, pompierii intervenind pentru licihidarea focului care a distrus bunurile dintr-una dintre camere. 

Proprietara, o femeie în vârstă de 90 de ani, s-a intoxicat cu fum, fiind preluată de un echipal al Serviciului Județean de Ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la întreaga clădire. Cauza probabila a incendiului o constituie acțiunea unei persoane iresponsabile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ilie Năstase, în lacrimi: "Sora mea ne-a părăsit astăzi. Acum, nimic nu este mai important!"

astăzi, 18:27
380

În urmă cu mai puțin de o oră, Ilie Năstase a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe toți să înțeleagă durerea prin care trece, astăzi sora lui tre...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 18:02
847

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...

Concert caritabil "Împreună pentru Eric", invitați speciali Ion Paladi și Bobi Dumitraș!

astăzi, 16:32
854

Povestea micului nostru print a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproxima...