Botoșani: O asistentă de la Urgențe a sunat la 112!

Supărat că așteaptă prea mult pe holul de la UPU, un bărbat a distrus un geam, personalul fiind nevoit să ceară ajutorul jandarmilor. După ce spiritele s-au liniștit, cadrele medicale i-au tratat rănile pe care bărbatul și le provocase singur.

Botoșani: O asistentă de la Urgențe a sunat la 112!

În seara zilei de vineri, 15 februarie, un echipaj de jandarmi a intervenit la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, unde un bărbat în vârstă de 35 de ani a distrus un geam de la intrarea în camera de triaj.

Nemulțumit de timpul de așteptare, tânărul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii personalului medical și a făcut scandal, determinând-o pe asistenta de serviciu să apeleze numărul unic de urgență 112.

Deși personalul medical a fost nevoit să suporte comportamentul recalcitrant al bărbatului, rănile pe care acesta și le-a provocat singur când a spart geamul au fost îngrijite tocmai de cei vizați de mulțumirile de mai devreme.

"După ce a fost pansat, jandarmii l-au condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea soluționării", informează IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...