Botoșăneni implicați într-un grav accident cu șase victime! FOTO
UPDATE!

Șase persoane, printre care și doi copii, au fost rănite, luni la amiază, într-un grav accident de circulație în care a fost implicat și un autoturism înmatriculat în județul Botoșani.

Botoșăneni implicați într-un grav accident cu șase victime! FOTO

   Foto: ISU Bucovina

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ilişeşti (la Liră), comuna Ciprian Porumbescu, din județul Suceava.

Un autoturism VW Passat, condus de un tânăr de 30 de ani din Hunedoara, care se deplasa dinspre Suceava către Gura Humorului, a pătruns pe contrasens izbind în plin un autoturism VW Golf cu numere de Botoșani, care venea dinspre Gura Humorului. Autoturismul  Golf era condus de Cezar B., de 37 de ani, din Botoșani, care se afla în mașină alături de soția, de 35 de ani, și cei doi copii de 5 și 9 ani. În urma impactului, Golful a fost aruncat în șanțul de pe marginea șoselei. În VW Passat alături de șofer se afla și prietena acestuia. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava 6 persoane (patru adulţi şi doi minori) din cele doua autoturisme au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

Au intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Suceava ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele șoferului de pe VW Passat a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă, din primele cercetări stabilindu-se că acesta se face vinovat de producerea accidentului, după ce a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. 

Cele șase persoane implicate în accident sunt în afara oricărui pericol. Investigații mai amănunțite necesită copilul de 5 ani și tânăra care se afla în mașina care a pătruns pe contrasens.  

FOTO: ISU Bucovina




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
124

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
263

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...