Botoșăneni amendaţi, după ce au provocat scandal într-un local din Vatra Dornei!

Botoșăneni amendaţi, după ce au provocat scandal într-un local din Vatra Dornei!

Doi botoșăneni au intrat în vizorul poliţiştilor suceveni şi s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce au provocat un adevărat scandal într-un local din Vatra Dornei.

Incidentul a avut loc marţi seara, când cei doi, Marian B. şi Mitică P., de 27 de ani, ambii din judeţul Botoşani, au venit în jurul orei 22.00 la Cabana Schiorilor din Vatra Dornei şi s-au apucat să se cinstească, relatează Monitorul de Suceava.

După ce au băut mai mult alcool şi se aflau deja în stare de ebrietate, cei doi au ieşit în jurul orei 23.30 să fumeze o ţigară în faţa localului, iar în momentul în care au vrut să intre din nou în restaurant, nu li s-a mai permis accesul, deoarece deveniseră recalcitranţi şi zgomotoşi. Cei doi au devenit şi mai gălăgioşi şi au început să bată încontinuu în uşă, iar la un moment dat Mitică P. a lovit cu pumnul şi a spart geamul de termopan de la uşa de intrare.

Administratorul localului le-a comunicat scandalagiilor că valoarea pagubei se ridică la suma de 200 de euro şi printr-un apel la 112, a solicitat intervenţia poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, care au venit la faţa locului şi au demarat cercetările.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional fiecare cu suma de 500 lei, pentru faptul că au provocat scandal în local. În acelaşi timp pe numele celui care a spart geamul de la intrare a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, încheie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...