Botoșăneni amendaţi, după ce au provocat scandal într-un local din Vatra Dornei!

Botoșăneni amendaţi, după ce au provocat scandal într-un local din Vatra Dornei!

Doi botoșăneni au intrat în vizorul poliţiştilor suceveni şi s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce au provocat un adevărat scandal într-un local din Vatra Dornei.

Incidentul a avut loc marţi seara, când cei doi, Marian B. şi Mitică P., de 27 de ani, ambii din judeţul Botoşani, au venit în jurul orei 22.00 la Cabana Schiorilor din Vatra Dornei şi s-au apucat să se cinstească, relatează Monitorul de Suceava.

După ce au băut mai mult alcool şi se aflau deja în stare de ebrietate, cei doi au ieşit în jurul orei 23.30 să fumeze o ţigară în faţa localului, iar în momentul în care au vrut să intre din nou în restaurant, nu li s-a mai permis accesul, deoarece deveniseră recalcitranţi şi zgomotoşi. Cei doi au devenit şi mai gălăgioşi şi au început să bată încontinuu în uşă, iar la un moment dat Mitică P. a lovit cu pumnul şi a spart geamul de termopan de la uşa de intrare.

Administratorul localului le-a comunicat scandalagiilor că valoarea pagubei se ridică la suma de 200 de euro şi printr-un apel la 112, a solicitat intervenţia poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, care au venit la faţa locului şi au demarat cercetările.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional fiecare cu suma de 500 lei, pentru faptul că au provocat scandal în local. În acelaşi timp pe numele celui care a spart geamul de la intrare a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, încheie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Dacă-ți spun la intrare că s-ar putea să arzi în localul meu, faci stânga-mprejur?

astăzi, 09:42
171

Duminică a intrat în vigoare un text de lege care-i obligă pe patronii de localuri să anunțe de la intrare, prin panouri speciale, că nu au autorizație la incendiu și că, implicit, ...

Primariile au crescut salariile, iar apoi au ramas fara bani. Acum cer ajutor de la Guvern

Duminică, 21 Ianuarie 2018
610

Dupa ce au crescut salariile in primarii, un sfert dintre consiliile judetene au cerut Guvernului ajutor pentru plata lefurilor pana la sfarsitul lui decembrie.Dupa ce au primit libertatea de a ma...

ȘTIAI? Iată care sunt cele mai contagioase boli!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
856

Bolile contagioase au grade de risc diferite. Răceala, spre exemplu, se transmite uşor de la om la om, în timp alte afecţiuni “se iau” doar în anumite condiţii. Iată de ce...