Botoşănean lăsat fără maşină, în judeţul Suceava!

Un bărbat din judeţul Botoşani a rămas, duminică, fără autoturism, dar s-a ales şi cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră. 

Botoşănean lăsat fără maşină, în judeţul Suceava!

Politistii de frontiera au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe comunicatia Nisipitu - Lupcina, în judeţul Suceava, un autoturism marca Skoda, condus de O.I., de 46 ani, domiciliat pe raza judetului Botosani.

La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit 1.980 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Botosaneanul a fost condus la sediul S.T.P.F. Suceava. 

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar masina folosita la transportul tigarilor a fost indisponibilizata in vederea continuarii cercetarilor.

De asemenea, cantitatea de tigari gasita in autoturismul botosaneanului a fost confiscata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
179

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
270

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...