Bărbatul care i-a tăiat gâtul amicului, reținut! Detalii șocante ies la iveală!

Principalul suspect în cazul crimei de la Socrujeni a fost reținut. Este terifiant modul în care a sfârșit amicul cu care înainte de crimă a băut. 

Bărbatul care i-a tăiat gâtul amicului, reținut! Detalii șocante ies la iveală!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a suspectului Chiribuță Vlad Marius, cercetat pentru comiterea infracțiunii de “omor”.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 05/06.01.2017, victima Istrate Ilie și suspectul Chiribuță Vlad Marius au consumat băuturi alcoolice (spirt medicinal) la locuința victimei, iar la un moment dat între aceștia a izbucnit un conflict ce a degenerat, suspectul luând un cuțit de bucătărie cu lama de 20 cm lungime și 3,3 cm lățime cu ajutorul căruia a înjunghiat-o pe victimă în repetate rânduri.

"În timpul altercației suspectul s-a suit peste Istrate Ilie ce se afla întins pe pat și a început să-i taie gâtul, după care l-a tras pe podea și a continuat să-i taie gâtul până ce acesta a decedat, l-a dezbrăcat, a aruncat o găleată cu apă peste el și, când s-a asigurat că este mort, a alertat un vecin căruia i-a solicitat să anunțe organele de poliție. Victima prezenta o plagă penetrantă longitudinală în zona gâtului de 14 cm lungime si 3,3 cm lățime, plagă penetrantă toracică dreapta și două plăgi înțepate superficiale în zona toracică stânga respectiv omoplatul stâng", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Suspectul Chiribuță Vlad Marius va fi prezentat Tribunalului Botoșani cu propunerea de arestare preventivă.

"Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului şi care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", mai susțin procurorii.

Citește și CRIMĂ ORIBILĂ la Socrujeni! Bărbat decapitat de cel pe care l-a primit în casă și l-a hrănit! FOTO, VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
242

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
389

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...