Măsură DRASTICĂ și rar întâlnită: Bar închis după ce un bărbat a murit, în urma unei bătăi!
BOTOSANI

O măsură rar întâlnită la Botoșani a fost aplicată asupra unui agent economic! Pentru că a servit clienți care deja se aflau sub influența băuturilor alcoolice, clienti care au fost implicati mai apoi într-o bătaie de la care i s-a tras moartea unui barbat, barul cu pricina nu va mai putea vinde nimic vreme de 15 zile!

Măsură DRASTICĂ și rar întâlnită: Bar închis după ce un bărbat a murit, în urma unei bătăi!

   Foto: timponline.ro

Activitatea unui agent economic din județul Botoșani a fost suspendată, după un incident care a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 46 de ani!

La finalul lunii noiembrie, Vasile D., aflat in stare de ebrietate, a intrat intr-un bar din localitatea Tudora, unde a intalnit doi tineri, carora le-a adresat cateva injurii. Suparati pe vorbele rostite de barbat, cei doi tineri, in varsta de 26 de ani, respectiv 16 ani, l-au scos pe Vasile D. din bar, acestia luandu-se la bataie. 

Barbatul de 46 de ani s-a intors in local dupa ce au plecat tinerii si a mai consumat bauturi alcoolice, dupa care a plecat spre casa, insa a cazut in sant, fiind vazut de cativa sateni. A fost dus la spital, dar a murit cateva zile mai tarziu. 

În urma analizei făcută de către oamenii legii, a împrejurărilor comiterii agresiunii, au rezultat doua cauze favorizante, respectiv consumul exagerat de bauturi alcoolice pe fondul servirii de catre gestionar a persoanelor aflate deja sub influenta bauturilor alcoolice, cat si nerespectarea programului de functionare stabilit prin Hotarare de Consiliu Local. 

În aceste condiții, polițiștii au informat Primăria Tudora, în data de 5 decembrie primarul comunei emițând o dispoziție prin care activitatea barului respectiv a fost suspendată pentru o perioadă de 15 zile, începând cu data de 7 decembrie.

"Am emis o dispoziție, barul este închis, am suspendat activitatea pentru 15 zile. Este prima abatere. Conform legii, suspendarea activității poate merge până la 30 de zile, dar fiind prima abatere am dat 15 zile, începând cu data de 7 decembrie", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Mihai Petria, primarul comunei Tudora.

Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean căutat de poliţie, după ce a dispărut de acasă!

astăzi, 11:34
8

Un bărbat care locuieşte în municipiul Botoşani este de negăsit de mai bine de două săptămâni, familia anunţând dispariţia sa la poliţie.Constantin Baciu, în v&ac...

S-a dat startul lucrărilor la noul spital din municipiul Botoşani - FOTO

astăzi, 11:15
123

Luni s-a dat, oficial, startul construcției noului spital din municipiul Botoşani, constructorul, societatea Victor Construct, demarând lucrările de amplasare a şantierului din curtea Spital...

A ajuns cu mașina în copaci!

astăzi, 10:37
193

Duminică, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 76 B, de pe raza localităţii Pădureni, pierde controlul asupra dir...