Măsură DRASTICĂ și rar întâlnită: Bar închis după ce un bărbat a murit, în urma unei bătăi!
BOTOSANI

O măsură rar întâlnită la Botoșani a fost aplicată asupra unui agent economic! Pentru că a servit clienți care deja se aflau sub influența băuturilor alcoolice, clienti care au fost implicati mai apoi într-o bătaie de la care i s-a tras moartea unui barbat, barul cu pricina nu va mai putea vinde nimic vreme de 15 zile!

Măsură DRASTICĂ și rar întâlnită: Bar închis după ce un bărbat a murit, în urma unei bătăi!

   Foto: timponline.ro

Activitatea unui agent economic din județul Botoșani a fost suspendată, după un incident care a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 46 de ani!

La finalul lunii noiembrie, Vasile D., aflat in stare de ebrietate, a intrat intr-un bar din localitatea Tudora, unde a intalnit doi tineri, carora le-a adresat cateva injurii. Suparati pe vorbele rostite de barbat, cei doi tineri, in varsta de 26 de ani, respectiv 16 ani, l-au scos pe Vasile D. din bar, acestia luandu-se la bataie. 

Barbatul de 46 de ani s-a intors in local dupa ce au plecat tinerii si a mai consumat bauturi alcoolice, dupa care a plecat spre casa, insa a cazut in sant, fiind vazut de cativa sateni. A fost dus la spital, dar a murit cateva zile mai tarziu. 

În urma analizei făcută de către oamenii legii, a împrejurărilor comiterii agresiunii, au rezultat doua cauze favorizante, respectiv consumul exagerat de bauturi alcoolice pe fondul servirii de catre gestionar a persoanelor aflate deja sub influenta bauturilor alcoolice, cat si nerespectarea programului de functionare stabilit prin Hotarare de Consiliu Local. 

În aceste condiții, polițiștii au informat Primăria Tudora, în data de 5 decembrie primarul comunei emițând o dispoziție prin care activitatea barului respectiv a fost suspendată pentru o perioadă de 15 zile, începând cu data de 7 decembrie.

"Am emis o dispoziție, barul este închis, am suspendat activitatea pentru 15 zile. Este prima abatere. Conform legii, suspendarea activității poate merge până la 30 de zile, dar fiind prima abatere am dat 15 zile, începând cu data de 7 decembrie", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Mihai Petria, primarul comunei Tudora.

Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
411

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
232

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
107

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...