VIDEO EMOȚIONANT - Cățel scos din flăcări, resuscitat de un pompier! "Tot respectul meu. Mare om"!"

Momente emoționante au fost surprinse, vineri, de un martor la un incendiu! Un bărbat a fost grav ranit de flăcările care i-au cuprins apartamentul, din locuință fiind salvat și un cățel, ce a fost resuscitat de un pompier si transportat apoi la o clinica veterinară.

VIDEO EMOȚIONANT - Cățel scos din flăcări, resuscitat de un pompier! "Tot respectul meu. Mare om"!"

Incendiul a izbucnit intr-un apartament situat la parterul unui bloc din Pitești, la fata locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, relatează Agerpres.

Proprietarul apartamentului, un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, fost gasit inconstient, intoxicat cu fum si cu arsuri pe corp. El a primit primele ingrijiri la fata locului, fiind transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Pompierii au reusit sa scoata din apartament si un catel, care nu mai dadea semne de viata. Un pompier a resuscitat animalul cateva zeci de minute, fiind ajutat si de personalul SMURD. Dupa ce a inceput sa dea semne de viata, catelul a fost transportat la o clinica veterinara.

Pompierii si politistii au inceput o ancheta pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook de către Costi Tudor, cel care a fost martor la salvarea cățelului. Clipul a adunat în câteva ore sute de comentarii, peste 350.000 de like-uri și peste 2.000 de distribuiri. "Tot respectul meu. Mare om!", a scris utilizatorul pe pagina de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...