Atenție la zilele caniculare! Două femei au ajuns la Urgențe după ce le-a venit rău din cauza căldurii

Canicula din ultimele zile creează probleme persoanelor care nu se îmbracă adecvat, mai ales atunci când se află în adunări mari de oameni și în spații restrânse. 
 

Atenție la zilele caniculare! Două femei au ajuns la Urgențe după ce le-a venit rău din cauza căldurii

Două femei au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor Botoșani, duminică, din cauza căldurii. Cele două se aflau la biserică, prima dintre ele, o tânără de 20 de ani, fiind preluată de ambulanță de la biserica din Vorona. Până la sosirea cadrelor medicale, tânăra a fost ajutată de femeile din biserică, ea fiind apoi transportată la Urgențe.

Și o femeie de 54 de ani, din Botoșani, a ajuns la Urgențe, ea fiind externată după ce a beneficiat de îngrijiri de specialitate din partea medicilor.

Cadrele medicale atrag atenția ca, în această perioadă, persoanele care participă la adunări mari de oameni în spații mai mici să aibă grijă să se hidrateze și să poarte îmbrăcăminte adecvată.   

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...