Adolescent ajuns de la Poliţie la Urgenţe

Adolescent ajuns de la Poliţie la Urgenţe

Un adolescent din judeţul Botoşani, în vârstă de 17 ani, care a ajuns în arestul poliţiei, fiind cercetat pentru furt, a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe de la Secţia de Pediatrie după ce i s-a făcut rău.

Tânărul le-a spus agenţilor de la arest că nu se simte bine şi pentru că starea acestuia se altera a fost chemată o ambulanţă.

Cadrele medicale l-au preluat pe tânăr şi l-au transportat spital. Adolescentul le-a spus medicilor că a consumat două cafele, a băut Cola şi ar fi fumat, deşi se afla în arest, iar pentru că nu a mâncat nimic i s-a făcut rău.

"Pacientul acuza o stare de lipotimie cu dureri în piept şi a ajuns pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere medicală. Era stabil hemodinamic”, a precizat un medic din cadrul SJU.

După ce primit îngrijiri medicale, adolescentul s-a reîntors în arest. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
21

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
208

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

astăzi, 08:06
512

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri sp...