Grav accident provocat de un botoșănean! Zece persoane au fost rănite! FOTO
ACCIDENT!

Zece persoane au fost rănite într-un accident provocat, marți seară, de un șofer din județul Botoșani.

Grav accident provocat de un botoșănean! Zece persoane au fost rănite! FOTO

   Foto: Dejeanul.ro

Un grav accident de circulaţie a avut loc marti seara, pe DN17, în localitatea Coldău. Din primele informaţii, in accident au fost implicate 3 autoturisme, in care se aflau 10 persoane, printre care si doi copii minori. Politistii au stabilit ca soferul care a provocat totul a consumat alcool inainte de a se urca la volan.

Un sofer in varsta de 23 de ani din judetul Botosani conducea un autoturism cu volan pe partea dreapta pe directia Bistrita – Dej, dar la un moment dat, intr-o curba, nu a mai putut controla masina si a patruns pe contrasens.

S-a izbit de doua autoturisme care circulau regulamentar, prima condusa de  un barbat de 62 de ani din Brasov, iar cea de-a doua de un tanar de 23 de ani din judetul Mures.

In urma impactului extrem de puternic, 10 persoane au fost ranite, dar la spital au ajuns doar patru persoane. In total, la fata locului s-au deplasat 10 ambulante, de la Dej, Beclean si Bistrita si un echipaj de descarcerare. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest pe soferul care a patruns pe contrasens, care a indicat valoarea de 0.7 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Sursa text și foto: Dejeanul.ro 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
133

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
273

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...