Accident cumplit la Suceava; Cinci tineri au murit după ce maşina în care erau a intrat sub un tir!

Accident cumplit la Suceava; Cinci tineri au murit după ce maşina în care erau a intrat sub un tir!

Nenorocirea s-a înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, pe raza localităţii Vadu Moldovei, din județul Suceava. Victimele, toţi băieţi, au vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, cinci persoane au murit încarcerate, după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia.

"La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate. La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD, și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

Potrivit IPJ Suceava, la volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani, din comuna Râșca. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotractorul cu semiremorcă condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani.

"În urma impactului, a rezultat decesul conducătorul auto și a 4 pasageri din autoturism, respectiv 3 minori de 17 ani, toți trei din comuna Bogdănești și un tânăr de 18 ani, din comuna Râșca", informează IPJ Suceava.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...