A fost găsit trupul neînsuflețit al femeii dispărute în urma ploii de sâmbătă! FOTO

A fost găsit trupul neînsuflețit al femeii dispărute în urma ploii de sâmbătă! FOTO

Cele mai negre temeri s-au adeverit în cazul femeii care a dispărut de sâmbătă la amiază, sătenii bănuind că aceasta ar fi fost luată de viitură, în urma ploii care s-a abătut la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe malul râului Sitna, acoperit de aluviuni, la circa 10 km de casă. 

Începând de sâmbătă, femeia a fost căutată de pompieri, polițiști și voluntari, în râul Sitna și împrejurimi, luni dimineață, în ajutorul celor 20 de pompieri botoșăneni implicați în misiune venind și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Iași. De asemenea, familia femeii a primit consiliere psihologică din partea psihologului ISU Botoșani, slt. Narcisa Palimariu.

Misiunea de căutare a început încă de sâmbătă la amiază. Pompierii și voluntarii din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, județul Botoșani, au fost solicitați după ce femeia în vârstă de 69 de ani a fost dată dispărută. Cel care a solicitat ajutor la 112 a fost chiar primarul comunei, care a anunțat că de sâmbătă la amiază, de la ora 13.00, femeia nu a mai fost văzută. Nici la telefon nu a mai răspuns, astfel că îngrijorarea vecinilor a devenit din ce în ce mai mare, mai ales că prin spatele casei în care locuiește femeia trece un pârâu. Temerile sătenilor s-au adeverit, din păcate: femeia a fost luată de viitura care, sâmbătă la amiază, s-a format în urma ploii abundente.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
518

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...