A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

O botoșăneancă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit un telefon prin care a fost anunțată că fiul ei a suferit un grav accident rutier. La capătul celălalt al firului nu era altcineva decât un escroc, femeia având prezență de spirit să își sune fiul.

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de bani.

Femeia a primit, sâmbătă, un apel cu număr necunoscut pe telefonul mobil. Vocea de la celălalt capăt al firului, care s-a recomandat a fi ofițer de poliție, i-a spus femeii că fiul ei a suferit un accident de circulație în Bacău și se află în stare gravă internat în spital. Întrebată dacă vrea să discute cu băiatul femeia a spus că da, iar pentru ca povestea să pară credibilă cel care a sunat-o a pus pe altcineva să scoată niște sunete după care i-a comunicat femeii că fiul nu poate vorbi pentru că este grav rănit. 

În timp ce vorbea la telefon femeia a suferit un atac de panică, iar escrocul a închis spunând că va reveni. Femeia a mai avut putere să își sune fiul care i-a răspuns imediat, fiind teafăr și nevătămat.

Fiind cardiacă, botoșăneanca  a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni din sperietură. La locuinţa acesteia a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor.

„Pacienta acuza probleme cardiace. A fost stabilizată şi transportată ulterior la Urgenţe pentru analize suplimentare şi supraveghere”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"'

astăzi, 20:22
185

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
555

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
447

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...