A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

O botoșăneancă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit un telefon prin care a fost anunțată că fiul ei a suferit un grav accident rutier. La capătul celălalt al firului nu era altcineva decât un escroc, femeia având prezență de spirit să își sune fiul.

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de bani.

Femeia a primit, sâmbătă, un apel cu număr necunoscut pe telefonul mobil. Vocea de la celălalt capăt al firului, care s-a recomandat a fi ofițer de poliție, i-a spus femeii că fiul ei a suferit un accident de circulație în Bacău și se află în stare gravă internat în spital. Întrebată dacă vrea să discute cu băiatul femeia a spus că da, iar pentru ca povestea să pară credibilă cel care a sunat-o a pus pe altcineva să scoată niște sunete după care i-a comunicat femeii că fiul nu poate vorbi pentru că este grav rănit. 

În timp ce vorbea la telefon femeia a suferit un atac de panică, iar escrocul a închis spunând că va reveni. Femeia a mai avut putere să își sune fiul care i-a răspuns imediat, fiind teafăr și nevătămat.

Fiind cardiacă, botoșăneanca  a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni din sperietură. La locuinţa acesteia a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor.

„Pacienta acuza probleme cardiace. A fost stabilizată şi transportată ulterior la Urgenţe pentru analize suplimentare şi supraveghere”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
272

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5289

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
206

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...