A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

O botoșăneancă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit un telefon prin care a fost anunțată că fiul ei a suferit un grav accident rutier. La capătul celălalt al firului nu era altcineva decât un escroc, femeia având prezență de spirit să își sune fiul.

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de bani.

Femeia a primit, sâmbătă, un apel cu număr necunoscut pe telefonul mobil. Vocea de la celălalt capăt al firului, care s-a recomandat a fi ofițer de poliție, i-a spus femeii că fiul ei a suferit un accident de circulație în Bacău și se află în stare gravă internat în spital. Întrebată dacă vrea să discute cu băiatul femeia a spus că da, iar pentru ca povestea să pară credibilă cel care a sunat-o a pus pe altcineva să scoată niște sunete după care i-a comunicat femeii că fiul nu poate vorbi pentru că este grav rănit. 

În timp ce vorbea la telefon femeia a suferit un atac de panică, iar escrocul a închis spunând că va reveni. Femeia a mai avut putere să își sune fiul care i-a răspuns imediat, fiind teafăr și nevătămat.

Fiind cardiacă, botoșăneanca  a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni din sperietură. La locuinţa acesteia a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor.

„Pacienta acuza probleme cardiace. A fost stabilizată şi transportată ulterior la Urgenţe pentru analize suplimentare şi supraveghere”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accidentul de muncă de la Electrocontact, în atenția ITM Botoșani!

astăzi, 13:12
212

Accidentul de muncă de marți, petrecut la S.C. Grupul Industrial Electrocontact S.A. Botoşani, s-a soldat cu incapacitatea temporară de muncă a electricianului &icir...

Comunicat - Marius Budăi: "Creșterea accizelor la carburanți a avut un impact scăzut, de doar 10% din inflația de la finalul lui 2017"

astăzi, 11:20
59

Deputatul Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a declarat miercuri că, potrivit datelor oficiale, principalii factori care au generat infla...

Protest al unei mame împotriva sistemului de învăţământ: Cere demisia tuturor inspectorilor şcolari de la IŞJ Botoşani!

astăzi, 11:13
1437

Viorica H. a povestit că şi-a înscris copilul iniţial la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botosani, iar în primii ani a învăţat bine, numai că în clasa a V-a a ...