A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

O botoșăneancă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit un telefon prin care a fost anunțată că fiul ei a suferit un grav accident rutier. La capătul celălalt al firului nu era altcineva decât un escroc, femeia având prezență de spirit să își sune fiul.

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de bani.

Femeia a primit, sâmbătă, un apel cu număr necunoscut pe telefonul mobil. Vocea de la celălalt capăt al firului, care s-a recomandat a fi ofițer de poliție, i-a spus femeii că fiul ei a suferit un accident de circulație în Bacău și se află în stare gravă internat în spital. Întrebată dacă vrea să discute cu băiatul femeia a spus că da, iar pentru ca povestea să pară credibilă cel care a sunat-o a pus pe altcineva să scoată niște sunete după care i-a comunicat femeii că fiul nu poate vorbi pentru că este grav rănit. 

În timp ce vorbea la telefon femeia a suferit un atac de panică, iar escrocul a închis spunând că va reveni. Femeia a mai avut putere să își sune fiul care i-a răspuns imediat, fiind teafăr și nevătămat.

Fiind cardiacă, botoșăneanca  a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni din sperietură. La locuinţa acesteia a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor.

„Pacienta acuza probleme cardiace. A fost stabilizată şi transportată ulterior la Urgenţe pentru analize suplimentare şi supraveghere”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

INTERVIU cu Alberto Cobrea: ”Scopul meu nu era să ajung să fiu a cincea roată de la căruță la Dinamo”

astăzi, 07:39
115

Alberto Cobrea, 26 de ani, povestește cum a ajuns de la juniorii lui Udinese, unde era considerat unul dintre cei mai promițători portari tineri, la Mioveni, în Liga 1. Nu-și aduce aminte cu...

Femeie lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada!

Miercuri, 18 Octombrie 2017
5793

Accidentul a avut loc, miercuri seara, la Ungureni, în apropiere de intersecția cu DJ 296. O femeie în vârstă de 49 de ani, care tocmai coborâse dintr-o mașină care o luase...

Cum poţi deveni poliţist de frontieră: 280 de locuri scoase la concurs în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea

Miercuri, 18 Octombrie 2017
2182

Poliţia de Frontieră Română informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la ...