A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

O botoșăneancă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit un telefon prin care a fost anunțată că fiul ei a suferit un grav accident rutier. La capătul celălalt al firului nu era altcineva decât un escroc, femeia având prezență de spirit să își sune fiul.

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de bani.

Femeia a primit, sâmbătă, un apel cu număr necunoscut pe telefonul mobil. Vocea de la celălalt capăt al firului, care s-a recomandat a fi ofițer de poliție, i-a spus femeii că fiul ei a suferit un accident de circulație în Bacău și se află în stare gravă internat în spital. Întrebată dacă vrea să discute cu băiatul femeia a spus că da, iar pentru ca povestea să pară credibilă cel care a sunat-o a pus pe altcineva să scoată niște sunete după care i-a comunicat femeii că fiul nu poate vorbi pentru că este grav rănit. 

În timp ce vorbea la telefon femeia a suferit un atac de panică, iar escrocul a închis spunând că va reveni. Femeia a mai avut putere să își sune fiul care i-a răspuns imediat, fiind teafăr și nevătămat.

Fiind cardiacă, botoșăneanca  a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni din sperietură. La locuinţa acesteia a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor.

„Pacienta acuza probleme cardiace. A fost stabilizată şi transportată ulterior la Urgenţe pentru analize suplimentare şi supraveghere”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ambasadorul Irlandei în România, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

astăzi, 16:33
19

Marți, 25 septembrie, Excelenţa Sa Dl Derek Feely, Ambasadorul Irlandei in România, a efectuat o vizită de lucru la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, înso...

Numărul de locuri aprobate la școlile postliceale ale M.A.I. pentru sesiunea ianuarie 2019

astăzi, 15:33
181

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor, astfel: a) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru ...

Începe spectacolul Cupei României!

astăzi, 14:19
127

Marţi, miercuri şi joi se joacă meciurile turului 5 al Cupei României, primul în care intră echipele de Liga I. De acum încolo competiţia intră în linie dreaptă. 32 de f...