VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

Inspectoratul Scolar Judetean a afisat lista cu cadrele didactice care au fost admise in Corpul national al expertilor.

La nivelul judetului Botosani, in prima etapa, a inscrierii online, s-a inscris un numar de 393 de profesori, iar in urma selectiei au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de expert in educatie un numar de 350 de cadre didactice.

Dosarele inspectorilor scolari au fost evaluate la nivelul Ministerului Educatiei, iar al profesorilor la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. In urma evaluarii au fost admisi in Corpul national al expertilor un numar de 303 profesori din judetul Botosani.

Pentru a accede in Corpul expertilor in educatie, punctajul minim ce trebuia obtinut era de 70 de puncte dintr-un total de 100.

Printre cei care au obtinut titlul de expert se numara inspectorul general al ISJ, Ada Macovei, cu un total de 95 de puncte, inspectorul general adjunct al ISJ, Daniel Botezatu, cu 100 de puncte, deputatul Catalin Buhaianu, care a obtinut 85 de puncte si Mina Maria Rusu, inspector general in Ministerul Educatiei, care a acumulat 95 de puncte.

In schimb, printre cei care nu se regasesc pe lista admisilor se numara Horia Negrescu, inspector general adjunct al ISJ si Rodica Egner, inspector scolar in cadrul ISJ.

De asemenea, o parte dintre cei care s-au inscris nu se regasesc nici la admisi, nici la respinsi, dat fiind ca au fost scosi automat din aplicatie, ca urmare a faptului ca declaratiile depuse online nu corespundeau cu documentele aduse.

Profesorii experti in educatie vor putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere si de indrumare si control.

Vezi AICI lista!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...