Acuzatiile de luare si dare de mita, la Bac 2011 de la Liceul de Arta, nu se confirma!

Acuzatiile de luare si dare de mita, la Bac 2011 de la Liceul de Arta, nu se confirma!

Ancheta a ajuns la final in cazul sesizarii depuse anul trecut de catre un parinte, care a reclamat faptul ca la Liceul de Arta "Stefan Luchian" s-au strans bani pentru comisia de Bacaluareat.

In urma cercetarilor efectuate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, s-a constatat ca nu se confirma cele sesizate.

"Cazul s-a finalizat cu netrimitere in judecata", a declarat Aurel Simion, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Pe data de 30 iunie 2011 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au primit o sesizare prin care se aduceau grave acuzatii, de luare si dare de mita la bacalaureat, la Liceul de Arta "Stefan Luchian", banii urmand sa ajunga la comisia de organizare de la nivel judetean.

Sesizarea a fost depusa de catre parintele unei eleve care a sustinut BAC-ul la Liceul de Arta, acesta reclamand ca in timpul probelor scrise elevii ar fi dat bani membrilor comisiei din acea unitate, fiind vorba despre elevi de la un liceu din Stefanesti. Sumele care s-ar fi strans de la acestia variau intre 150 si 300 de lei.

Si Inspectoratul Scolar Judetean a facut o ancheta la acea vreme, insa nu s-au confirmat cele sesizate.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
44

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
541

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
379

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...