Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani s-a întors cu premiul I de la mini-olimpiada ce a fost organizată în cadrul Taberei naționale de chimie ce s-a desfășurat în perioada 2-9 septembrie, la Timișoara.

Este vorba de elevul Dănuț Murariu, din clasa a X-a, de la Colegiul Național "M. Eminescu". La tabără au mai participat alți doi elevi de la același colegiu. 

Tabăra este organizată de Ministerul Educației și reprezintă o competiție de amploare națională prin care cei mai buni elevi din întreaga țară pot să își îmbunătățească și să își testeze cunoștințele dobândite la disciplina chimie.

Această tabără își propune motivarea pregătirii elevilor pentru marea performanță, selecția lotului național pentru concursurile internaționale de chimie și stimularea spiritului de competiție.

În cadrul taberei s-au desfășurat etape de pregătire teoretică și practică a elevilor, susținute de profesori din învățământul universitar și preuniversitar, finalizate cu un concurs prin care sunt desemnați cei mai buni elevi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

astăzi, 20:49
151

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

astăzi, 18:23
502

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

astăzi, 17:34
294

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...