Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani s-a întors cu premiul I de la mini-olimpiada ce a fost organizată în cadrul Taberei naționale de chimie ce s-a desfășurat în perioada 2-9 septembrie, la Timișoara.

Este vorba de elevul Dănuț Murariu, din clasa a X-a, de la Colegiul Național "M. Eminescu". La tabără au mai participat alți doi elevi de la același colegiu. 

Tabăra este organizată de Ministerul Educației și reprezintă o competiție de amploare națională prin care cei mai buni elevi din întreaga țară pot să își îmbunătățească și să își testeze cunoștințele dobândite la disciplina chimie.

Această tabără își propune motivarea pregătirii elevilor pentru marea performanță, selecția lotului național pentru concursurile internaționale de chimie și stimularea spiritului de competiție.

În cadrul taberei s-au desfășurat etape de pregătire teoretică și practică a elevilor, susținute de profesori din învățământul universitar și preuniversitar, finalizate cu un concurs prin care sunt desemnați cei mai buni elevi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj - FC Botosani, scor 1-1 în prima etapă a noului sezon din Liga 1!

Vineri, 20 Iulie 2018
437

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botosani, in prima etapa a noului sezon din Liga 1. Clujenii au deschis scorul in minutul 26 prin Paulo Vinicius, cu o lovitura de cap, dar au fo...

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

Vineri, 20 Iulie 2018
377

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

Vineri, 20 Iulie 2018
415

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...