Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani s-a întors cu premiul I de la mini-olimpiada ce a fost organizată în cadrul Taberei naționale de chimie ce s-a desfășurat în perioada 2-9 septembrie, la Timișoara.

Este vorba de elevul Dănuț Murariu, din clasa a X-a, de la Colegiul Național "M. Eminescu". La tabără au mai participat alți doi elevi de la același colegiu. 

Tabăra este organizată de Ministerul Educației și reprezintă o competiție de amploare națională prin care cei mai buni elevi din întreaga țară pot să își îmbunătățească și să își testeze cunoștințele dobândite la disciplina chimie.

Această tabără își propune motivarea pregătirii elevilor pentru marea performanță, selecția lotului național pentru concursurile internaționale de chimie și stimularea spiritului de competiție.

În cadrul taberei s-au desfășurat etape de pregătire teoretică și practică a elevilor, susținute de profesori din învățământul universitar și preuniversitar, finalizate cu un concurs prin care sunt desemnați cei mai buni elevi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Străini depistaţi că şedeau ilegal în judeţul Botoşani

astăzi, 16:00
58

Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări- Biroul pentru Imigrări al judeţului Botoşani au asigurat managementul şederii și rezidenței pe teritoriul României pentru ...

Tânăr judecat după ce a tâlhărit o fată de 18 ani. A fost prins chiar de victimă

astăzi, 15:19
384

Vasile-Daniel B. a comis fapta în data de 23 decembrie, când a urmărit o fată, în vârstă de 18 ani, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani şi a deposeda-o, p...

Scandal monstru într-o pizzerie din Botoşani! Cinci tineri au devastat localul-FOTO

astăzi, 14:43
2476

În timpul altercaţiei au aruncat cu scaune şi mese distrugând mobilier şi spărgând geamuri. Angajaţii localului au sunat la 112 şi un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa ...