Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani a obținut premiul I în Tabăra națională de chimie

Un elev din Botoșani s-a întors cu premiul I de la mini-olimpiada ce a fost organizată în cadrul Taberei naționale de chimie ce s-a desfășurat în perioada 2-9 septembrie, la Timișoara.

Este vorba de elevul Dănuț Murariu, din clasa a X-a, de la Colegiul Național "M. Eminescu". La tabără au mai participat alți doi elevi de la același colegiu. 

Tabăra este organizată de Ministerul Educației și reprezintă o competiție de amploare națională prin care cei mai buni elevi din întreaga țară pot să își îmbunătățească și să își testeze cunoștințele dobândite la disciplina chimie.

Această tabără își propune motivarea pregătirii elevilor pentru marea performanță, selecția lotului național pentru concursurile internaționale de chimie și stimularea spiritului de competiție.

În cadrul taberei s-au desfășurat etape de pregătire teoretică și practică a elevilor, susținute de profesori din învățământul universitar și preuniversitar, finalizate cu un concurs prin care sunt desemnați cei mai buni elevi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
280

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
292

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
129

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...