Și tu poți fi Moș Crăciun - Proiect educațional de voluntariat! FOTO

Și tu poți fi Moș Crăciun - Proiect educațional de voluntariat! FOTO
Prilejul de a fi mai buni ni se oferă în fiecare moment al anului însă, Crăciunul are ceva în plus faţă de restul momentelor. Este poate singura perioadă a anului când oamenii pot fi mai buni cu semenii lor.
 
Spiritul Craciunului a fost prezent azi la Centrul de Plasament ,,Sf. Nicolae Trușești. Bucuria celor 40 de copii instituționalizați a fost pregătită de 100 de elevi din alternativa educațională Step by Step, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani. Coordonați de cadrele didactice și spriținiți de părinți, copiii au pregătit surprize ce au constat în jucării, hăinuțe, dulciuri și fructe. 

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul Proiectului educațional de voluntariat MAGIA CRĂCIUNULUI care şi-a propus desfăşurarea unor acţiuni de sensibilizare, prin care se urmăreşte formarea de responsabilitate, respect şi atitudine pozitivă faţă de semeni, prin dezvoltarea aptitudinilor artistice, a spiritului de lucru în echipă precum şi punerea în valoare a imaginaţiei şi creativităţii elevilor. 
 
Acţiunile propuse au fost susţinute de comitetele  de părinţi ale celor patru clase şi de Centrul Europe Direct Botoşani.  




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
13

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
36

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
367

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...