Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Asociația "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani organizează prima întâlnire cu toți participanții la Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" sâmbătă, 30 septembrie, ora 10.00, la Muzeul Județean.

La acest eveniment vor participa:150 de copii implicați în proiect și 30 de cadre didactice de la opt școli din municipiu, personalități botoșănene, reprezentanți ai instituțiilor partenere, reprezentanți ai finanțatorului- Primăria Municipiului Botoșani, alți invitați. Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" este finanțat 80% de Primăria Municipiului Botoșani (fonduri nerambursabile 2017)  și 20% din fonduri proprii.

Scopul proiectului: promovarea specificului cultural al spațiului botoșănean și fructificarea potențialului creativ al copiilor prin realizarea unui album intitulat "Botoșani, orașul copilăriei mele". Având în vedere că numărul participanților este mare, activitatea se va desfășura astfel:

- de la 10.00 la 11.00 în plen prima grupă: Liceul Pedagogic, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială nr 11, Școala Gimnazială nr 17. Activitatea va continua pe grupe de lucru, până la ora 12.00.
- de la 11.00 la 12.00 în plen a doua grupă: școlile gimnaziale 10, 6, 7, 12.Activitatea va continua pe grupe de lucru până la 13.00.
     
La activitatea pe grupe copiii vor discuta cu următoarii reprezentanți de seamă ai comunității locale, cu experiență profesională bogată și cu aptitudini pedagogice : d-na Steliana Băltuță- etnograf, d-na Violeta Damaschin- muzeograf, d-l Gheorghe Median- muzeograf, d-l Cosmin Zamfirachi-jurnalist.

Cu acest prilej vom lansa cântecul ,,Botoșani, orașul copilăriei mele"- muzica prof .Laurențiu Palade.Prof. pt înv. primar Florentina Dănilă, președinta Asociației "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

E BINE SĂ ȘTII: Ce boală cruntă poate indica mărirea ganglionilor

Joi, 19 Octombrie 2017
685

Unul dintre cele mai frecvente simptome ale limfomului îl reprezintă creșterea în volum a ganglionilor.Limfomul este o formă de cancer care afectează sistemul circulator limfatic c...

Ai fost victima unui accident auto? Cum procedezi pentru a cere daune

Joi, 19 Octombrie 2017
572

Romania este o țară cu o rată a accidentelor auto extrem de crescută. Dacă ai fost victima unui astfel de accident, trebuie să știi ce drepturi ai și ce trebuie să faci pentru a le obține....

Guvernul introduce o noua taxa in salariile romanilor: taxa de solidaritate de 2% din toate veniturile

Joi, 19 Octombrie 2017
632

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a recunoscut miercuri seara ca impozitul zero pentru salariile mai mici de 2.000 de lei nu va fi implementat in 2018, asa cum prevede programul de guvernare PSD-ALDE,...