Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Asociația "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani organizează prima întâlnire cu toți participanții la Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" sâmbătă, 30 septembrie, ora 10.00, la Muzeul Județean.

La acest eveniment vor participa:150 de copii implicați în proiect și 30 de cadre didactice de la opt școli din municipiu, personalități botoșănene, reprezentanți ai instituțiilor partenere, reprezentanți ai finanțatorului- Primăria Municipiului Botoșani, alți invitați. Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" este finanțat 80% de Primăria Municipiului Botoșani (fonduri nerambursabile 2017)  și 20% din fonduri proprii.

Scopul proiectului: promovarea specificului cultural al spațiului botoșănean și fructificarea potențialului creativ al copiilor prin realizarea unui album intitulat "Botoșani, orașul copilăriei mele". Având în vedere că numărul participanților este mare, activitatea se va desfășura astfel:

- de la 10.00 la 11.00 în plen prima grupă: Liceul Pedagogic, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială nr 11, Școala Gimnazială nr 17. Activitatea va continua pe grupe de lucru, până la ora 12.00.
- de la 11.00 la 12.00 în plen a doua grupă: școlile gimnaziale 10, 6, 7, 12.Activitatea va continua pe grupe de lucru până la 13.00.
     
La activitatea pe grupe copiii vor discuta cu următoarii reprezentanți de seamă ai comunității locale, cu experiență profesională bogată și cu aptitudini pedagogice : d-na Steliana Băltuță- etnograf, d-na Violeta Damaschin- muzeograf, d-l Gheorghe Median- muzeograf, d-l Cosmin Zamfirachi-jurnalist.

Cu acest prilej vom lansa cântecul ,,Botoșani, orașul copilăriei mele"- muzica prof .Laurențiu Palade.Prof. pt înv. primar Florentina Dănilă, președinta Asociației "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sentinţa definitivă în dosarul Transferurilor: Fraţii Becali se întorc la închisoare, Cristian Borcea - achitat!

astăzi, 16:46
169

Victor Becali se va întoarce în închisoare, în condiţiile în care a fost eliberat condiţionat. Surprinzător, din tot lotul inculpaţilor, cel care a scăpat a fost fos...

Undă verde pentru iniţiativa prin care RADARELE vor fi scoase "la vedere"!

astăzi, 13:53
1155

​Comisia juridică a Senatului a dat raport favorabil, marţi, iniţiativei legislative prin care se propune ca radarele să se instaleze EXCLUSIV pe autovehiculele care prezintă înscrisuri ...

Pășuni de închiriat de la stat - Ce suprafață este disponibilă în județul Botoșani!

astăzi, 12:35
230

Pășuni de închiriat de la stat în 2018! Declanșarea procedurii de arendare a suprafețelor de teren libere de contract aflate în patrimonial Agenției Domeniilor Statului se ...