Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Asociația "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani organizează prima întâlnire cu toți participanții la Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" sâmbătă, 30 septembrie, ora 10.00, la Muzeul Județean.

La acest eveniment vor participa:150 de copii implicați în proiect și 30 de cadre didactice de la opt școli din municipiu, personalități botoșănene, reprezentanți ai instituțiilor partenere, reprezentanți ai finanțatorului- Primăria Municipiului Botoșani, alți invitați. Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" este finanțat 80% de Primăria Municipiului Botoșani (fonduri nerambursabile 2017)  și 20% din fonduri proprii.

Scopul proiectului: promovarea specificului cultural al spațiului botoșănean și fructificarea potențialului creativ al copiilor prin realizarea unui album intitulat "Botoșani, orașul copilăriei mele". Având în vedere că numărul participanților este mare, activitatea se va desfășura astfel:

- de la 10.00 la 11.00 în plen prima grupă: Liceul Pedagogic, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială nr 11, Școala Gimnazială nr 17. Activitatea va continua pe grupe de lucru, până la ora 12.00.
- de la 11.00 la 12.00 în plen a doua grupă: școlile gimnaziale 10, 6, 7, 12.Activitatea va continua pe grupe de lucru până la 13.00.
     
La activitatea pe grupe copiii vor discuta cu următoarii reprezentanți de seamă ai comunității locale, cu experiență profesională bogată și cu aptitudini pedagogice : d-na Steliana Băltuță- etnograf, d-na Violeta Damaschin- muzeograf, d-l Gheorghe Median- muzeograf, d-l Cosmin Zamfirachi-jurnalist.

Cu acest prilej vom lansa cântecul ,,Botoșani, orașul copilăriei mele"- muzica prof .Laurențiu Palade.Prof. pt înv. primar Florentina Dănilă, președinta Asociației "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

I se da politistului o putere prea mare? Dezbatere tensionata la Ministerul de Interne

Luni, 11 Decembrie 2017
360

O dezbatere publica a avut loc, luni, la Ministerul de Interne, asupra statutului politistului. Daca Alianta pentru combaterea abuzurilor a sustinut ca prin noul proiect de lege i se da polit...

"Părinte, cred că ai o pilă acolo, Sus!"

Luni, 11 Decembrie 2017
651

Eu păcătosul şi nevrednicul slujitorul lui Dumnezeu, mărturisesc cu smerenie că din postul Crăciunului şi al Sfintelor Paşti, nu posteam decât prima şi ultima săptămână. Mă ju...

A ajuns in Romania lapte praf contaminat cu salmonella? Ce spun ministrul Daea si ANSVSA

Luni, 11 Decembrie 2017
291

Dupa ce Franta a cerut retragerea de pe piata a unor produse alimentare pentru copii fabricate de Lactalis in care s-a descoperit bacteria salmonella, ministrul Agriculturii de la Bucuresti sustine ca...