Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" adună, sâmbătă, 150 de copii și zeci de cadre didactice!

Asociația "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani organizează prima întâlnire cu toți participanții la Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" sâmbătă, 30 septembrie, ora 10.00, la Muzeul Județean.

La acest eveniment vor participa:150 de copii implicați în proiect și 30 de cadre didactice de la opt școli din municipiu, personalități botoșănene, reprezentanți ai instituțiilor partenere, reprezentanți ai finanțatorului- Primăria Municipiului Botoșani, alți invitați. Proiectul "Botoșani, orașul copilăriei mele" este finanțat 80% de Primăria Municipiului Botoșani (fonduri nerambursabile 2017)  și 20% din fonduri proprii.

Scopul proiectului: promovarea specificului cultural al spațiului botoșănean și fructificarea potențialului creativ al copiilor prin realizarea unui album intitulat "Botoșani, orașul copilăriei mele". Având în vedere că numărul participanților este mare, activitatea se va desfășura astfel:

- de la 10.00 la 11.00 în plen prima grupă: Liceul Pedagogic, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială nr 11, Școala Gimnazială nr 17. Activitatea va continua pe grupe de lucru, până la ora 12.00.
- de la 11.00 la 12.00 în plen a doua grupă: școlile gimnaziale 10, 6, 7, 12.Activitatea va continua pe grupe de lucru până la 13.00.
     
La activitatea pe grupe copiii vor discuta cu următoarii reprezentanți de seamă ai comunității locale, cu experiență profesională bogată și cu aptitudini pedagogice : d-na Steliana Băltuță- etnograf, d-na Violeta Damaschin- muzeograf, d-l Gheorghe Median- muzeograf, d-l Cosmin Zamfirachi-jurnalist.

Cu acest prilej vom lansa cântecul ,,Botoșani, orașul copilăriei mele"- muzica prof .Laurențiu Palade.



Prof. pt înv. primar Florentina Dănilă, președinta Asociației "Educatori creativi- copii inventivi" Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...