Compania Naţională de Investiţii finanţează reparaţiile unei săli de sport din Botoşani

O sală de sport din municipiul Botoşani, aparţinând unei unităţi de învăţământ, va fi reabilitată cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

Compania Naţională de Investiţii finanţează reparaţiile unei săli de sport din Botoşani

Transmisă în urmă cu doi ani Companiei Naţionale de Investiţii, sala de sport a Liceului Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botoşani va fi reabilitată în următoarea perioadă, deja licitaţia pentru constructor fiind organizată, după cum spune primarul Cătălin Flutur.

"Am primit de la Compania Națională de Investiții notificare potrivit căreia sala de la Liceul Pedagogic intră în reparații, că s-a făcut licitația pentru modernizare, extindere și reparații", spune Cătălin Flutur.

Potrivit oficialului, însă, proiectul pentru modernizarea sălii de sport a Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" nu a fost aprobat încă de CNI, deşi această lucrare ar fi fost prioritară şi, la fel ca cea de la Pedagogic, a fost transferată Companiei.

Sala de la Pedagogic are o suprafaţă de 570 mp şi iar gradul de uzură a finisajelor interioare şi exterioară depăşeşte 70%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1209

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5104

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1738

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...