Aglomerație la împărțirea posturilor rămase vacante în școlile botoșănene - FOTO

Aglomerație la împărțirea posturilor rămase vacante în școlile botoșănene - FOTO

Sute de cadre didactice s-au prezentat luni la ședința publică organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani în vederea ocupării posturilor/catedrleor vacante/rezervate în noul an școlar care începe peste doar câteva zile.

Repartizarea se va face pentru cadrele didactice titulare prin detașare la cerere prin continuitate; cadrele didactice titulare prin detașare la cerere în ordine descrescătoare a mediilor (concurs Titularizare 2017) și pentru candidaţi cu media de repartizare minimum 7 la concursul de TITULARIZARE, sesiunea 2017.

Noi ședințe publice vor fi organizate în zilele de 29 și 30 august. Astfel, în data de 29 august va avea loc repartizarea cadrelor didactice titulare prin detașare la cerere prin concurs specific în ordine descrescătoare a punctajelor și a cadrelor didactice care îndeplinesc condiţiile privind prelungirea duratei contractelor individuale de muncă, în anul şcolar 2017-2018, urmând ca în data de 30 august să se facă repartizarea pe posturile care mai rămân vacante.

La această dată la nivelul județului Botoșani sunt peste 700 de posturi vacante în școli.






 

 

Spune-ne opinia ta