Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

Membrii Consiliului de Administraţie de la societatea Nova Apaserv se vor bucura şi în acest an de un bonus financiar, pe lângă indemnizaţia lunară pe care o primesc. 

Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din data de 25 ianuarie va fi şi un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor de la operatorul de apă în vederea aprobării indemnizaţiei fixe brute lunare pentru membrii Consiliului de Administraţie şi negocierea şi aprobarea cuantumului anual al componentei variabile a remuneraţiei.

Această componentă variabilă se acordă dacă au fost realizaţi indicatorii de performanţă anuali. Cuantumul componentei variabile va fi în limita valorii unei indemnizaţii fixe.

În anii anteriori, când s-a acordat această cotă variabilă, pe lângă indemnizația lunară de 1.000 de lei, membrii CA primeau în plus până la 500 de lei.

Din Consiliul de Administrație de la Nova Apaserv fac parte Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Călin Bosovici, Iulian Aprotosoaie, Ioan Comariţa, Daniel Tupiluş, Albert Tănasă şi Ştefan Narcis.

 

 

Spune-ne opinia ta