Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

Membrii Consiliului de Administraţie de la societatea Nova Apaserv se vor bucura şi în acest an de un bonus financiar, pe lângă indemnizaţia lunară pe care o primesc. 

Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din data de 25 ianuarie va fi şi un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor de la operatorul de apă în vederea aprobării indemnizaţiei fixe brute lunare pentru membrii Consiliului de Administraţie şi negocierea şi aprobarea cuantumului anual al componentei variabile a remuneraţiei.

Această componentă variabilă se acordă dacă au fost realizaţi indicatorii de performanţă anuali. Cuantumul componentei variabile va fi în limita valorii unei indemnizaţii fixe.

În anii anteriori, când s-a acordat această cotă variabilă, pe lângă indemnizația lunară de 1.000 de lei, membrii CA primeau în plus până la 500 de lei.

Din Consiliul de Administrație de la Nova Apaserv fac parte Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Călin Bosovici, Iulian Aprotosoaie, Ioan Comariţa, Daniel Tupiluş, Albert Tănasă şi Ştefan Narcis.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1441

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
726

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
496

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...