Succes botoșănean la Metalhead Awards 2014/2015 FOTO, VIDEO

Succes botoșănean la Metalhead Awards 2014/2015 FOTO, VIDEO
Trupa rock The Kryptonite Sparks, compusă din botoșănenii Răzvan Diaconu - voce & chitară, Rareș Diaconu - bass & backing și Răzvan Anton – tobe, a câștigat trofeul Metalhead Awards 2014/2015, la categoria "Best Alternative Newcomer".

Anunțul a fost făcut public pe 5 ianuarie 2015, iar deliberarea s-a făcut aplicându-se o formulă în care au contat atât voturile publicului cât și cele ale unui juriu de specialitate aparținând organizatorilor.

"Suntem câștigătorii premiului Best Alternative Newcomer la Metalhead Awards 2014/2015. Pe noi ne bucură tare mult chestia asta, fără susținerea voastră n-am fi reușit", au postat membrii trupei pe facebook, imediat după aflarea veștii.

The Kryptonite Sparks va susține pe 30 ianuarie 2015, alături de Alternosfera și Luna amară, un recital în cadrul Galei METALHEAD Awards, organizate în clubul Colectiv din Capitală.

Trupa a lansat de curând și un nou videoclip cu piesa "Nu Vreau Nimic".

Anul trecut, artiștii originari din Botoșani au concertat la "Zilele Prieteniei" Bergenbier, Plopstock, Zilele Nordului și s-au alăturat trupei Vița de Vie în turneul național "Fenomental". De asemenea, ei au susținut recitaluri și în cluburile din Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
121

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
354

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
195

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...