Spectacolul "Tu ești Dumnezeul meu" aduce premii de la Cernăuți!

Spectacolul "Tu ești Dumnezeul meu" aduce premii de la Cernăuți!
La mijlocul lunii octombrie, la Cernăuți - Ucraina, s-a desfășurat Festivalul Internațional de Teatru "Aplauzele de Aur ale Bucovinei", ediția a XI - a. Din  România, singura trupă selecționată pentru a fi primită în Festival a fost cea a Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoșani.

Trupa botoșăneană a prezentat spectacolul "Tu ești Dumnezeul meu", după Albert Ramsdell Gurney Jr., în regia Ludmilei Skripka.

În seara reprezentației, datorită unei publicități intensive, de mare calitate și sensibilitate, făcută de presa scrisă de limba română  din Cernăuți, de Teatrul gazdă, de Asociația Culturală "Mihai Eminescu" din  Cernăuți, splendida sală a Teatrului "Olga Kobîleanska" a fost arhiplină, mai bine de 700 de spectatori.

Finalul spectacolului a fost apoteotic, nu mai conteneau aplauzele, aprecierele superlative, trupa fiind gratulată și cu vorbele de mare prețuire rostite de doamna Eleonora Moldovan, consulul general al României la Cernăuți.

La conferința de presă ce -a urmat după reprezentație, juriul de specialitate  și juriul presei  s-au întrecut în aprecieri, aprecieri care s-au regăsit în palmaresul festivalului.

Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoșani i-au revenit:

-Diploma și Trofeul pentru" Cel mai bun spectacol";
-Gina Pătrașcu Zamfirache- "Cea mai bună actriță în rol principal";
-Gheorghe Frunză - "Cel mai bun actor în rol secundar".
-Din distribuție au mai făcut parte  Bogdan Muncaciu , Silvia Răileanu, Irina Mititelu și Răzvan Amitroaei.

În "staful artistic", alături de regizoarea Ludmila Skripka, s-au mai aflat  Natalie Tarasenko- scenografă, Victoria Bucun -coregrafă și Gheorghe Frunză -asistent regie.

Acest spectacol este o adevărată reușită teatrală și datorită profesionalismului probat de compartimentele tehnice ale teatrului.

(comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
12

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
128

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
262

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...