Spectacolul "Sanziana si Pepelea" deschide stagiunea la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache!

Spectacolul "Sanziana si Pepelea" deschide stagiunea la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache!
Bucura-te de vacanta alaturi de actorii papusari! Duminica, 6 septembrie, Teatrul pentru Copii si Tineret suna clopotelul, dar nu pentru prima zi de scoala!

Papusi, copii, actori, parinti, impreuna vor bate gongul celei de-a 57-a stagiuni a Teatrului Vasilache! Peste jumatate de secol de poveste, mii de spectacole in slujba copiilor.

Teatrul de papusi a crescut de fiecare data impreuna cu spectatorii sai, pentru ca de fiecare data sa se intoarca indarat, spre alti prea-micuti si prea-timizi care calca pentru prima data in sala de spectacol.

Pentru ca niciunde in alta parte copilul nu gaseste usile fermecate intotdeauna deschise catre basmul sau preferat. Nici scoala, nici televizorul, nici chiar cartea bunicii, oricat de educativa si de induiosatoare ar fi, nu pot inlocui miracolul papusii.

Iar acum, fara doar si poate, Teatrul isi traieste anii frumosi alaturi de tot mai multi copii si parinti.

"Am o mare bucurie si satisfactie personala si profesionala ca am reusit sa implementez in Teatrul Vasilache strategii de marketing care si-au atins tinta. Obiectivul pe care mi l-am impus ca prioritate in 2007, cand am ales sa devin director adjunct, a fost acela de a determina publicul sa aleaga petrecerea timpului liber duminica la teatru. Am spus mereu ca la teatrul de papusi retraiesti copilaria si am indemnat parintii sa-si daruiasca o ora de bucurie alaturi de copii vizionand un spectacol. Pana in 2007 erau la spectacolele de duminica mai putin de zece spectatori, uneori chiar eram mai multi actori pe scena decat copii in sala. Ei bine, in primele 6 luni ale anului, in 27 de duminici am jucat aproximativ 67 de reprezentatii cu 20 de titluri de povesti si am avut aproape 5000 de spectatori platitori. Pretul unui bilet este 5 lei, deci incasarile au fost de 25 milioane lei vechi. Le multumesc tuturor spectatorilor care au fost fideli teatrului nostru si-i asteptam in fiecare duminica, la orele 11.00 si 12.30, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache", spune Mihaela Nistorica, actor si director adjunct al Teatrului Vasilache.

Stagiunea teatrala 2009-2010 se deschide duminica, 6 septembrie 2009, la ora 11.00, cu spectacolul Sanziana si Pepelea, adaptare de V.Dobrescu, dupa Vasile Alecsandri.

Regia Valentin Dobrescu, Scenografia Mihai Pastramagiu.

Spectacolul a fost montat in 1994 si de 10 ani nu s-a mai prezentat la public.

Distributia: Valentin Ligi (Pepelea), Marius Rusu (Zmeul), Aurica Dobrescu (Muma Paduri), Mihaela Nistorica (Baba Rada-Zana), Ibica Leonte (Lingusila), Mihaela Stempel (Imparatul), Anca Stefan (Sanziana), Laurentiu Vasilache (Ciupila).

"Veti mai intalni si alte personaje, iar pe banda cu voci inregistrate se aud actori care astazi sunt pensionari: Alexandru Bruma, Mihai Costachel si Sergiu Grigore, pe care-i asteptam la teatru cu nepotii. Dragi copii, parinti si bunici, va asteptam!", a completat Mihaela Nistorica.

Rezervari la 0231514353 sau teatrulvasilache@ yahoo.com

Pret bilet 5 lei.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
218

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
136

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
190

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...