Soacra de la "Vasilache" a făcut furori la Brașov!

Celebra poveste a lui Ion Creanga, readaptată şi pusă în scenă de actorii Teatrului "Vasilache" din Botoşani, a fermecat sutele de copii de la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii.

Soacra de la "Vasilache" a făcut furori la Brașov!

 MARIUS RUSU în rolul Soacrei  

Spectacolul "Soacra cu trei nurori", în regia lui Mihai Donțu, a fost prezentat la a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii Arlechino „Caravana Poveştilor” care se desfăşoară până duminică la Braşov.

Potrivit publicației infobrasov.net, "Soacra cu trei nurori" a adus în scenă păpuşi supradimensionate, în care actorii s-au costumat doar pe jumătate. Talentaţii actori ai Teatrului "Vasilache" din Botoşani au declanşat adevărate cascade de râs. Reprezentaţia a fost interactivă, menită să-i atragă pe cei mici în lumea lui Creangă.

Și Bună Ziua Brașov a relatat despre succesul trupei botoșănene: La Braşov, soacra din celebra poveste a lui Ion Creangă este cu siguranţă cel mai iubit personaj. (...) Am găsit-o pe soacră în culise aştepându-şi nerăbătoare „ficiorii”. Emoţionată de prima reprezentaţie la Braşov, soacra îşi certa şi în culise băieţii şi chiar echipa de filmare. „Ce să spun, dragă, ce să spun, sunt nervoasă că băieţii ăştia ai mei nu sunt când trebuie să fie, las că pun eu mâna pe dânşii. Am început într-o notă umoristică, după cum vedeţi, soacra e cam afurisită şi sper să se păstreze ritmul acesta până la sfârşitul spectacolului, să nu obosească drăguţa de ea”, a spus actorul Marius Rusu. Şi soacra n-a obosit. După ce şi-a trimis odraslele să-şi facă treburile, a urcat alături de ei pe scenă; timp de oră i-a tot certat şi muştruluit, spre deliciul tinerilor spectatori. Reprezentanţia a fost interactivă, menită să-i atragă pe cei mici în lumea lui Creangă. Personajul principal, soacra, s-a plimbat prin sală ca la târg, iar precupeţi au fost chiar micii spectatori. După ce îi trimite insistent să-şi caute nurori tinere, frumoase şi harnice, soacra primeşte le pune pe cele trei nurori la muncă fără să le dea să mânânce. Îi vine în cele din urmă de hac cea mai tânără dintre nurori. Deşi rea şi meschină, soacra a fost totuşi cel mai iubit personaj.
 

VIDEO de la premiera Soacra cu trei nurori, la Botoșani:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
11

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
121

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
77

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...