"Excelenta Sa, Lectura", la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi FOTO

"Excelenta Sa, Lectura", la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi FOTO
In zilele de 3 si 4 aprilie 2013 s-a desfăşurat, la  Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi, lansarea proiectului "Excelenta Sa, Lectura", aprobat în Calendarul Activităţilor Educative Interjudeţene pentru anul şcolar 2012-2013.

La aceasta activitate s-au prezentat scenete de către elevii de la clasa I, precum şi de către cei mai mari, elevii de la clasele a XI-a A şi a XI-B. Holul şcolii a fost împodobit de posterele care au prezentat simbolic legătura elevului cu lectura, realizate cu maiestrie, de elevii clasei a IX-a A.

Scopul proiectului este acela de a-l transforma pe elev într-un adevărat consumator de lectură, conştient de valoarea şi importanţa cărţii în desăvârşirea personalităţii lui, de rolul pe care-l ocupă carte în relaţionarea cu lumea din jur, cu restul universului.

Concursul - simpozion se va încheia în data de 30 aprilie, perioada în care vor putea fi trimise  lucrările, de către  elevi, cât şi de către cadrele didactice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
182

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
152

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
25

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...