"Cerere în căsătorie", de A. P. Cehov, pe scena Teatrului Mihai Eminescu!

"Cerere în căsătorie", de A. P. Cehov, pe scena Teatrului Mihai Eminescu!

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani, vă invită sâmbătă, 12 mai, ora 18.00, să vizionați o comedie de mare succes: "Cerere în căsătorie", de A. P. Cehov. 

Regia artistică şi ilustraţia muzicală: Mihai Donţu
Scenografia: Mihai Pastramagiu

Distribuţie: Cezar Amitroaei, Silvia Răileanu, Dragoş Radu

A. P. Cehov surprinde inițiativa laudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care dorește să se însoare cu fiica vecinului sau.

Însă, departe de romantismul și armonia care se presupune ca ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potețiali miri se ceartă aprig din motive derizorii.

Ciocnirea personalităților lor puternice, crizele de ipohondrie ale pețitorului, încurcătura în care se gasește tatăl miresei si încercările sale disperate de a aplana răbufnirile celor doi tineri dau naștere unui comic de situație savuros.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48,
tel 0231 513 948 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv) 
Pret bilet - 30 lei; elevi, studenți, pensionari - 15 lei, 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
52

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
66

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
586

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...