Primaria Botosani se pregateste sa preia Cinematograful Unirea!

Primaria Botosani se pregateste sa preia Cinematograful Unirea!

 CINEMATOGRAFUL UNIREA  

Municipalitatea intentioneaza preluarea Cinematografului Unirea, si, pentru a aduce botosanenii la film, se ia in calcul o instalatie 3D. Spatiul ar putea gazdui si Filarmonica botosaneana.

Potrivit edilului-sef al municipiului Botosani, Catalin Flutur, Primaria  Botosani va prelua in acest an Cinematografului Unirea la municipalitate, incercandu-se sa se identifice demersuri chiar pentru extinderea cladirii, pentru a muta la cinematograf si Filarmonica Botosani.

"Vom identifica demersurile pentru preluarea cinematografului si vom avea o gandire proprie cu o mica extindere, vom vedea daca extinderea va fi pe orizontala sau pe verticala, ca sa mutam Filarmonica in zona de extindere a cladirii si vom reduce costurile de la Filarmonica. Probabil vom prinde in buget sa facem si o instalatie 3D pentru botosaneni, sa readucem lumea la cinematograf", a precizat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

In prezent, Filarmonica functioneaza in sediul Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani, municipalitatea fiind nevoita sa achite o chirie de zeci de milioane lunar catre proprietarul cladirii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
153

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
69

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
166

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...