Elevi botosaneni la un pas de un nou succes! - VIDEO

Elevi botosaneni la un pas de un nou succes! - VIDEO

 Scena din Ventrilocul, Regia Lenus Teodora Moraru  

Trupa de teatru a Colegiului National Mihai Eminescu Botosani este nominalizata in finala Festivalului LicArt - sectiunea Teatru, cea mai mare competitie pentru liceeni din Romania.

Atelierul de teatru al CNME participa in competitie cu spectacolul "Ventrilocul", in regia actritei Lenus Teodora Moraru. Liceenii botosaneni vor concura in finala cu alte trei trupe din tara, si anume din Mangalia, Oltenita si Bucuresti. Spectacolul de gala se va desfasura in 7-8 septembrie, la Bucuresti.

Juriul sectiunii Teatru este prezidat de criticul Alice Georgescu, secondat de regizorul Grigore Gonta si actorul Marius Manole.
 

 

In luna august, spectacolul "Ventrilocul" a castigat nu mai putin de cinci premii la Festivalul Ideo Ideis, din Alexandria, competitie prezidata de Marcel Iures.

"Ventrilocul", de Larry Tremblay, regia Lenus Teodora Moraru, a obtinut cinci premii la Alexandria, printre care si cel pentru Cel mai bun actor in rol principal, dar si doua importante nominalizari:

-Cea mai buna miscare scenica (coregrafia a fost asigurata de Victoria Bucun)
-Cea mai buna coloana sonora
-Cea mai buna scenografie (Costumele si Scenografia sunt semnate de Gelu Rasca)
-Cel mai bun actor in rol princial - OCTAVIAN COSTIN
-Cea mai buna regie - LENUS TEODORA MORARU

Nominalizari pentru:
-Cea mai buna actrita in rol principal - Catalina Lavric
-Cel mai bun spectacol.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
6

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
237

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
93

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...