Tehnic Asist: "Pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare"

Tehnic Asist: "Pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare"

Societatea Tehnic Asist S.R.L a simțit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrările din contractele existente și pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte la care ne-am angajat. Această necesitate a apărut atât urmare a unor factori interni, cât și a unora externi generați de situația mediului de afaceri existent. 

Intenția noastră de a accesa procedura de reorganizare judiciară s-a materializat printr-o cerere de deschidere a insolvenței, adresată Tribunalului Botoșani. Cererea societății noastre a fost admisă în data de 20.11.2018, fiind numit în calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. și stabilindu-se termenul limită pentru înregistrarea creanțelor la data de 07.01.2019.

Din dorința de a menține ceea ce am clădit cu seriozitate și profesionalism în decurs de mai bine de 20 de ani, pentru a finaliza cu succes proiectele în curs şi pentru a continua în condiții optime colaborările începute, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare, pe parcursul căruia societatea noastră să continue desfășurarea activității în condiții de business as usual.

Dorim să le mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri care au manifestat înțelegere și ne-au acordat suport în această perioadă și îi asigurăm că vom depune eforturi susținute pentru a ne onora proiectele aflate în curs întrucât ne dorim ca împreună să inițiem noi proiecte. 

Vă asigurăm că și în viitor, beneficiind de sprijinul colaboratorilor, subantreprenorilor și angajaților noștri, vom reuși să menținem aceleași standarde de calitate.

Comunicat de presă
SC TEHNIC ASIST SRL

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Cătălin Silegeanu: Despre actorii blaturilor politice, Flutur și Cosmin!

astăzi, 12:27
105

Comunicat:Am intrat în linie dreapta cu campania electorală. Sunt foarte dezamăgit. Mă așteptam la o campanie axată pe problemele cetățenilor și ale orașului. Însă am asistat...

(P) ALDE Botoșani: Zona Metropolitană, locul cu salarii generoase și eficiență zero!

astăzi, 11:59
161

Comunicat:Constituită pentru atragerea eficientă a fondurilor europene, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Botoșani” s-a dovedit a fi un fiasco. Cele opt...

Un tânăr a paralizat de la jumătate după un accident petrecut noaptea trecută. A fost transportat în stare gravă la Iași

astăzi, 10:39
1169

Un bărbat de 34 de ani din Santa Mare a fost transportat la Iaşi paralizat de la mijloc în jos după ce a fost victima unui accident rutier produs chiar de el, în noaptea de vineri spre ...