Tehnic Asist: "Pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare"

Tehnic Asist: "Pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare"

Societatea Tehnic Asist S.R.L a simțit nevoia unui plan de reorganizare pentru a putea continua lucrările din contractele existente și pentru a găsi soluții în vederea demarării noilor proiecte la care ne-am angajat. Această necesitate a apărut atât urmare a unor factori interni, cât și a unora externi generați de situația mediului de afaceri existent. 

Intenția noastră de a accesa procedura de reorganizare judiciară s-a materializat printr-o cerere de deschidere a insolvenței, adresată Tribunalului Botoșani. Cererea societății noastre a fost admisă în data de 20.11.2018, fiind numit în calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. și stabilindu-se termenul limită pentru înregistrarea creanțelor la data de 07.01.2019.

Din dorința de a menține ceea ce am clădit cu seriozitate și profesionalism în decurs de mai bine de 20 de ani, pentru a finaliza cu succes proiectele în curs şi pentru a continua în condiții optime colaborările începute, ne-am propus redresarea societății în baza unui plan de reorganizare, pe parcursul căruia societatea noastră să continue desfășurarea activității în condiții de business as usual.

Dorim să le mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri care au manifestat înțelegere și ne-au acordat suport în această perioadă și îi asigurăm că vom depune eforturi susținute pentru a ne onora proiectele aflate în curs întrucât ne dorim ca împreună să inițiem noi proiecte. 

Vă asigurăm că și în viitor, beneficiind de sprijinul colaboratorilor, subantreprenorilor și angajaților noștri, vom reuși să menținem aceleași standarde de calitate.

Comunicat de presă
SC TEHNIC ASIST SRL

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de aproape 4000 de lei, în ultimele 24 de ore

astăzi, 19:56
104

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, polițiștii au acționat în teren, in sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică pentru prev...

Botoșăneni amendați de jandarmi, pentru că nu purtau mască de protecție

astăzi, 19:37
324

Pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție în vederea limitării riscului de infectare cu coronavirus, doi botoșăneni care „nu cred în COVID", după spusel...

La Dolina, preotul Haras a adunat astăzi din sat toate pomelnicele și paușele și le-a așezat la fiecare mormânt din cimitir, în locul sătenilor

astăzi, 16:00
3219

Se poate. Astăzi, preotul Claudiu Ioan Haras din satul Dolina, comuna Leorda, a spus sătenilor ”Hristos s-a Înălțat!” și a făcut unul din cele mai frumoase gesturi de În...