O firmă din Botoşani, locul doi pe ţară, în industria în care activează!

O firmă din Botoşani a fost premiată în cadrul Galei Capital- Premiile Industriei Româneşti. Firma a fost caracterizată de organizatori ca fiind cel mai cunoscut nume din producţia de costume bărbăteşti din România
 

O firmă din Botoşani, locul doi pe ţară, în industria în care activează!

Este vorba despre societatea Formens, ce a obţinut premiul II în ramura industrie uşoară. Firma a fost caracterizată de organizatori ca fiind cel mai cunoscut nume din producţia de costume barbăteşti din România, exportator în foarte multe ţări, investitor în dezvoltare şi angajator de top, cu peste 2250 de salariaţi în prezent. Cei mai mulţi dintre angajaţi, 1200, sunt alocaţi la fabrica din municipiul Botoşani. 

„Mulţumesc pentru acest premiu în numele companiei şi îl dedic tuturor celor 2.250 de angajaţi“, a spus Ovidiu Ladar, reprezentant al companiei, în cadrul Galei de decernare a premiilor.

Potrivit datelor companiei, în perioada 2015-2016 s-au investit 11,5 mil. euro în achiziţii de unităţi de producţie şi retehnologizări.

La ediţia din acest an a Galei Capital – Premiile Industriei Româneşti au participat zeci de firme, din sectoare de activitate precum „Industria producătoare de maşini şi componente auto”, „Industria Energetică”, „Industria chimică, fabricarea medicamentelor şi anvelopelor”, „Industria grea”, „Industria uşoară”, „Industria alimentară”, „Industria prelucrătoare”, „Industria materialelor de construcţii” sau Companii din domeniul „Tehnologiei şi Inovaţiei”. Au fost acordate 31 premii. Capital a acordat marele premiu şi trei premii speciale unor companii care s-au remarcat datorită proiectelor ambiţioase concepute şi implementate, a ideilor inovative şi a comportametului adoptat pentru a depăşi situaţii de criză. 

Marele premiu a fost acordat grupului Continental România, cel mai mare angajator privat din ţară, cu 19.000 de angajaţi care lucrează în şapte unităţi de producţie, patru centre de cercetare – dezvoltare, un joint-venture şi un centru de distribuţie anvelope.

Sursa: Capital.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
9

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
23

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
50

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...