Grupul de firme Formens îşi extinde afacerile în zona imobiliară. Două noi proiecte propuse pentru Botoşani!

Grupul de firme Formens se lansează în investiţii imobiliare, cu investiţii uriaşe. Firmele, care au început cu afaceri în domeniul textil, construiesc două noi blocuri în municipiul Botoşani, după ce mai întâi "au spart gheaţa" cu un bloc construit şi valorificat pe Aleea Pinului.

Grupul de firme Formens îşi extinde afacerile în zona imobiliară. Două noi proiecte propuse pentru Botoşani!


Este vorba despre trei scări de bloc pe strada Izvoarelor nr 2 (în spatele Bisericii Sf. Ilie) şi unul, cu opt etaje, pe Calea Naţională, în zona fostei benzinării de lângă Stadionul Municipal. Dezvoltatorul imobiliar colaborează cu prestigiosul centru de cercetări arhitecturale din CERAU, Belgia, şi propune un nou format Made to Measure. Practic, fiecare client îşi poate compartimenta după bunul gust locuinţa şi poate alege finisajele.

„Pentru că dorim ca botoșănenii să descopere, prin propriile simțuri, experiența extraordinară pe care apartamentele Unique Residence o oferă, trebuie să vadă, să atingă, să simtă, pentru a înțelege perfect de ce împreună putem fi unici, așa cum sunt și posibilitățile pe care le oferim. Nu prezentăm un produs de serie, pentru că fiecare apartament poate fi personalizat, putând fi transformat într-unul unic. „VIZIUNEA NOASTRA ESTE DE A CREA APARTAMENTUL PE MĂSURA FIECĂRUI CLIENT”. În acest scop ne-am propus să oferim premisele ca fiecare client să descopere arhitectul din el și să realizăm împreuna apartamentul care i se potrivește”, a declarat Corneliu Scutariu, reprezentant al dezvoltatorului.

La imobilul de pe strada Izvoarelor s-a început construcţia, prima scară de bloc urmând a fi finalizată în primul semestru al anului viitor, iar celelalte două până la sfârşitul anului viitor.

Mai mult de jumatate din apartementele aflate în construcţie au fost vandute ca urmare a aprecierilor pozitive ale primului proiect Unique Residence din Botoșani, cel dezvoltat in Aleea Pinului (langa Scoala 7).

Apartamentele au fost concepute pe mai multe gabarite, unde, pornind de la suprafețe de circa 50 mp, 60 mp sau 70 mp, cu un funcțional flexibil, care permit realizarea de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere și cu finisaje la alegere, fiecare client dispune de instrumentele necesare realizării apartamentului pe care și-l dorește.

În ceea ce priveşte imobilul de pe Calea Naţională, acesta este la stadiul autorizării construcţiei şi cel mai probabil lucrările vor începe anul viitor.

În prezent, dezvoltatorul se află în discuţie cu o instituţie financiară pentru a facilita plata de către clienţi în rate a apartamentelor ce vor fi achiziţionate. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
806

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
219

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...