Se caută doi donatori pentru ca un bărbat din județ să trăiască

Se caută doi donatori pentru ca un bărbat din județ să trăiască

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Bâznoasa, comuna Lunca, are nevoie urgentă de sânge, din partea a doi donatori, pentru a trăi. Acesta este intubat, pe Secția de Chirurgie a Spitalului Județean „Mavromati”, suferind o hemoragie digestivă severă.

Băltuță Gheorghe are nevoie urgentă de măcar doi donatori de sânge cu grupa A2, sub 40 de ani! E tatăl meu! Vă rog frumos să ne ajutați! Eu nu ma aflu în țară și bunicii mele îi este greu să găsească donatori”, este mesajul transmis de către Georgiana, fiica acestuia, către redacție.

Botoșăneanul este internat de luni dimineață la spital, starea sa agravându-se odată cu scurgerea timpului până la primirea sângelui.

Centrul de Transfuzii din Botoșani se deschide la ora 7:30 în timpul săptămânii. Cei care vor să doneze trebuie să precizeze numele destinatarului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat: „Este posibil ca săptămâna viitoare să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
1805

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că este foarte posibil ca starea de urgenţă decretată în contextul pandemiei de COVID-19 ...

Coronavirus: Bilanțul deceselor în România a ajuns la 146

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
644

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat șase noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre trei persoane din Hunedoara, două din Suceava și unul din București, chia...

Al doilea oraș din țară care intră în carantină totală. „Vom permite doar transportul de marfă și aprovizionarea populației”

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
630

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a anunţat că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală, conform Ordonanţei Militare numărul 7. Decizia a fost luată în urma număr...