Voteaza cei mai populari boboci!

Voteaza cei mai populari boboci!

Cei mai frumoși boboci din liceele botoșanene se vor întrece pentru titlul de Miss și Mister Boboc de pe data de 22 noiembrie.

Nouă fete și nouă băieți vor intra în competiția pentru cele două titluri, după ce au fost aerși cei mai frumoși boboci ai liceelor și grupurilor școlare unde aceștia învață.



(Alessandra Epure și Albert Nechifor, Colegiul Național "A.T Laurian")



(Viviana Sposub și Alexandru Mahu, Liceul de Artă)



(Alexandra Sîrbu și Raul Poamă-Neagră, Liceul "Grigore Antipa")



(Teodora Ateșoaie și Alexandru Tomac, Colegiul Național "Mihai Eminescu")


(Andreea Murariu și Eduard Huțu, Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu")



(Olga Posteucă și Paul Cojocariu (Colegiul Economic "Octav Onicescu")



(Valentina Petic și Bogdan Buraga, Grupul Școlar "Alexandru cel Bun")



(Georgiana Ristici și Andrei Burlacu, Liceul Teoretic "Nicolae Iorga")




Delia Brehuiescu si Robert Murărașu (Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi")

Finaliștii Miss și Mister Boboc 2012 sunt: Epure Alessandra și Albert Nechifor (Colegiul Național "A.T Laurian"), Viviana Sposub și Alexandru Mahu (Liceul de Artă), Alexandra Sîrbu și Raul Poamă-Neagră (Liceul "Grigore Antipa"), Teodora Ateșoaie și Alexandru Tomac (Colegiu Național "Mihai Eminescu"), Andreea Murariu și Eduard Huțu (Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu"), Olga Posteucă și Paul Cojocariu (Colegiul Economic "Octav Onicescu"), Valentina Petic și Bogdan Buraga (Grupul Școlar "Alexandru cel Bun"), Georgiana Ristici și Andrei Burlacu (Liceul Teoretic "Nicolae Iorga"), Delia Brehuiescu și Robert Murărașu (Colegiul Tehnic "Gherorghe Asachi").

Miss și Mister Popularitate vor fi desemnați concurenții care au acumulat cele mai multe voturi pe site-ul Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Vezi AICI unde poti vota!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
439

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...