Stransa cu usa de consilierii locali, firma HSR este dispusa sa nu mai lucreze dupa ora 20.00!

Stransa cu usa de consilierii locali, firma HSR este dispusa sa nu mai lucreze dupa ora 20.00!

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani

Solicitarea social-democratilor de reanalizare a contractului cu firma HSR, solicitare care a starnit discutii aprinse in sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul lunii octombrie, l-a determinat pe primarul Catalin Flutur sa faca o notificare catre societatea care se ocupa de ridicarea masinilor parcate ilegal pe raza municipiului Botosani. Solutia pare sa fie una greu de gasit, in conditiile in care, spune Catalin Flutur, s-ar putea ajunge chiar si la o rascumparare a investitiei pe care firma HSR a facut-o de cand activeaza in Botosani. 

"I-am notificat in urma cu aproximativ o luna in vederea suspendarii sau rezilierii contractului. Ei au venit cu o serie de propuneri, printre care sa nu mai lucreze noaptea dupa ora 20.00. Putem rezilia contractul doar prin rascumpararea investitiei pe care au facut-o cei de la HSR, insa deocamdata nu dispunem de bani. In plus, noi nu cunoastem nici suma pe care au investit-o, asteptam un raspuns in acest sens din partea lor. Vom vedea ce se va intampla de la 1 ianuarie", a precizat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani adaugand faptul ca, la un numar de circa 26.000 de masini inmatriculate, Primaria administreaza in Botosani 8500 de parcari.

Reamintim ca problema rezilierii contractului HSR s-a pus in sedinta de CL din 28 octombrie 2010, consilierii PSD solicitand insistent ca primarul Catalin Flutur sa ia masuri vizavi de activitatea firmei de blocat-ridicat masini. Solicitarea social-democratilor l-a determinat pe Catalin Flutur sa faca precizari, acuzandu-i la randul lui pe consilierii locali ca au votat, la timpul potrivit, pentru infiintarea acestei firme.

"Vreau sa lamuresc niste lucruri pentru ca observ ca activitatea de blocare-ridicare a masinilor suscita foarte multe discutii printre consilierii locali. Vreau sa va reamintesc ca acum patru ani am fost intrebati de ce nu promovam programul de gestionare a parcarilor ilegale din municipiu. Dvs. ati hotarat ca o firma sa se ocupe de aceste servicii, si nu o societate a CL. Niciunul dintre consilieri nu a votat impotriva acestei hotarari. Mi se pare curios ca acum sunt consilieri care se intreaba ce scrie in contract. Nu mi se pare firesc ca cei care au lucrat la aceasta hotarare sa isi puna intrebari retorice vizavi de aceasta hotarare. Noi ne delimitam foarte clar si foarte ferm de abuzurile pe care le face HSR. Va indemn sa gasiti o alta solutie, intr-un cadru legal, sa reziliem contractul cu HSR daca se doreste acest lucru, a declarat atunci Catalin Flutur.


 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
209

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
339

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...