Problemele judetului vor fi expuse primului-ministru si ministrilor, prezenti sambata la Botosani!

Problemele judetului vor fi expuse primului-ministru si ministrilor, prezenti sambata la Botosani!
Autoritatile judetului vor profita de vizita, la Botosani, a primului ministru Emil Boc, si a catorva din membrii Guvernului, pentru a le expune problemele stringente cu care se confrunta judetul.

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a spus ca va discuta cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, despre starea drumurilor nartionale de pe raza judetului.

Mihai Tabuleac ar fi trebuit sa se intalneasca saptamana aceasta si cu noul director al Directiei Regionale de Drumurti si Poduri Iasi, pentru a discuta pe aceeasi tema, insa deocamdata nu a avut loc aceasta intalnire.

“Pana in prezent nu a aparut domnul director, mi-a promis ca vine in judet saptamana aceasta, inca mai sper ca se va tine de cuvant. Daca nu se va tine de cuvant oricum saptamana aceasta sigur ma intalnesc cu seful lui, doamna ministru Anca Boagiu, care si-a anuntat vizita, sambata, la Botosani. Pe mine ma intereseaza sa aflu la ce putem spera noi, ca cetateni ai acestui judet, din partea Ministerului Transporturilor. Ma refer la starea drumurilor nationale din judet. In ultima vreme nu prea s-a intervenit pe drumurile nationale din judetul Botosani si ca si lucrari deosebite nu as putea sa mentionez decat faptul ca s-a pus un covor asfaltic de vreo 5-6 kilometri, de la iesirea din Botosani spre Catamarasti, pana la intersectia cu Cucorani. In rest, am mai constatat in anii precedenti ca s-au mai facut niste tratamente bituminoase. Acest lucru este total nemultumitor si eu sper ca in cazul in care doamna ministru va veni la Botosani, acesta va fi un prilej foarte bun pentru noi sa obtinem un sprijin mai bun din partea Ministerului macar de acum inainte, ca pana acum nu a fost", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Si prefectul Cristian Roman a spus ca vizita ministrilor la Botosani este o buna ocazie de a le aduce la cunostinta despre problemele judetului, dar ca e nevoie de mai multe voci care sa le sustina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

astăzi, 20:49
1119

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

astăzi, 20:02
523

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

astăzi, 19:15
478

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...