Problemele judetului vor fi expuse primului-ministru si ministrilor, prezenti sambata la Botosani!

Problemele judetului vor fi expuse primului-ministru si ministrilor, prezenti sambata la Botosani!
Autoritatile judetului vor profita de vizita, la Botosani, a primului ministru Emil Boc, si a catorva din membrii Guvernului, pentru a le expune problemele stringente cu care se confrunta judetul.

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a spus ca va discuta cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, despre starea drumurilor nartionale de pe raza judetului.

Mihai Tabuleac ar fi trebuit sa se intalneasca saptamana aceasta si cu noul director al Directiei Regionale de Drumurti si Poduri Iasi, pentru a discuta pe aceeasi tema, insa deocamdata nu a avut loc aceasta intalnire.

“Pana in prezent nu a aparut domnul director, mi-a promis ca vine in judet saptamana aceasta, inca mai sper ca se va tine de cuvant. Daca nu se va tine de cuvant oricum saptamana aceasta sigur ma intalnesc cu seful lui, doamna ministru Anca Boagiu, care si-a anuntat vizita, sambata, la Botosani. Pe mine ma intereseaza sa aflu la ce putem spera noi, ca cetateni ai acestui judet, din partea Ministerului Transporturilor. Ma refer la starea drumurilor nationale din judet. In ultima vreme nu prea s-a intervenit pe drumurile nationale din judetul Botosani si ca si lucrari deosebite nu as putea sa mentionez decat faptul ca s-a pus un covor asfaltic de vreo 5-6 kilometri, de la iesirea din Botosani spre Catamarasti, pana la intersectia cu Cucorani. In rest, am mai constatat in anii precedenti ca s-au mai facut niste tratamente bituminoase. Acest lucru este total nemultumitor si eu sper ca in cazul in care doamna ministru va veni la Botosani, acesta va fi un prilej foarte bun pentru noi sa obtinem un sprijin mai bun din partea Ministerului macar de acum inainte, ca pana acum nu a fost", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Si prefectul Cristian Roman a spus ca vizita ministrilor la Botosani este o buna ocazie de a le aduce la cunostinta despre problemele judetului, dar ca e nevoie de mai multe voci care sa le sustina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Joi, 18 Ianuarie 2018
364

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. Flăcările au cuprins o pa...

Copil blocat într-un apartament din municipiul Botoşani. Au fost solicitaţi pompierii-FOTO

Joi, 18 Ianuarie 2018
918

S-a întâmplat la un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Tiberiu Crudu, din municipiul Botoșani. Tatăl copilului a ieşit din locuinţă şi a coborât p&...

Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Joi, 18 Ianuarie 2018
438

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de pe strada Independenței. În scurt timp, la locul solicitării au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la ISU, pompierii intervenind pe...