Geanina Pintilii vrea sa fie sefa, dar nu la Directia de Drumuri si Poduri!

Geanina Pintilii vrea sa fie sefa, dar nu la Directia de Drumuri si Poduri!
Si-a recastigat in instanta postul de sef al Directiei de Drumuri si Poduri Botosani, insa dupa numai o luna de la instalare a depus cerere de transfer!

Geanina Pintilii a cerut transferul de pe functia de director al DJDP pe cea de sef la Directia Patrimoniu din cadrul Consiliului Judetean.

"La DJDP vom detasa un sef de la CJ pana la organizarea concursului", a declarat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Sorin Clim, fostul director al DJDP Botosani, este cel care, cel mai probabil, va prelua conducerea institutiei, functie pe care a parasit-o la revenirea Geaninei Pintilii.

In prezent, Sorin Clim este sef serviciu Investitii in cadrul Consiliului Judetean.

Transferul Geaninei Pintilii va fi aprobat in sedinta de CJ de la sfarsitul acestei luni.

O luna de sefie la DJDP!

Pe 28 februarie 2013, consilierii județeni au aprobat reintegrarea Geaninei Pintilii pe funcția de director executiv al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, fiind respectată astfel o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă dată de instanță în favoarea acesteia.

Geanina Pintilii a reinceput activitatea la DJDP pe data de 1 martie 2013, cu un salariu de baza lunar de 3.046 de lei și un spor pentru condiții vătămătoare în cuantum maxim de 244 de lei.

In aceeasi sedinta din februarie, consilierii județeni au aprobat și transferul lui Sorin Clim, cel care a ocupat funcția de director la DJDP, pe funcția de șef serviciu Investiții din cadrul Consiliului Județean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2017

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
200

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

Duminică, 22 Iulie 2018
971

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...