Geanina Pintilii vrea sa fie sefa, dar nu la Directia de Drumuri si Poduri!

Geanina Pintilii vrea sa fie sefa, dar nu la Directia de Drumuri si Poduri!
Si-a recastigat in instanta postul de sef al Directiei de Drumuri si Poduri Botosani, insa dupa numai o luna de la instalare a depus cerere de transfer!

Geanina Pintilii a cerut transferul de pe functia de director al DJDP pe cea de sef la Directia Patrimoniu din cadrul Consiliului Judetean.

"La DJDP vom detasa un sef de la CJ pana la organizarea concursului", a declarat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Sorin Clim, fostul director al DJDP Botosani, este cel care, cel mai probabil, va prelua conducerea institutiei, functie pe care a parasit-o la revenirea Geaninei Pintilii.

In prezent, Sorin Clim este sef serviciu Investitii in cadrul Consiliului Judetean.

Transferul Geaninei Pintilii va fi aprobat in sedinta de CJ de la sfarsitul acestei luni.

O luna de sefie la DJDP!

Pe 28 februarie 2013, consilierii județeni au aprobat reintegrarea Geaninei Pintilii pe funcția de director executiv al Direcției Județene de Drumuri și Poduri, fiind respectată astfel o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă dată de instanță în favoarea acesteia.

Geanina Pintilii a reinceput activitatea la DJDP pe data de 1 martie 2013, cu un salariu de baza lunar de 3.046 de lei și un spor pentru condiții vătămătoare în cuantum maxim de 244 de lei.

In aceeasi sedinta din februarie, consilierii județeni au aprobat și transferul lui Sorin Clim, cel care a ocupat funcția de director la DJDP, pe funcția de șef serviciu Investiții din cadrul Consiliului Județean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bursa zvonurilor. Nume noi in componenta Guvernului Dancila, cu o botosaneanca la carma Educatiei!

astăzi, 08:28
134

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, luni, pentru a decide componenta Guvernului Dancila, urmand ca Parlamentul sa fie convocat in sesiune extraordinara si sa se pronunte prin vot asupra investirii ...

Parintele Constantin Galeriu: Duminica lui Zaheu

astăzi, 07:23
79

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Binecuvantati si dreptmaritori crestini in Sfanta Biserica a Domnului nostru Iisus Hristos!Primeasca dragostea dumneavoastra dumnez...

Incendiu într-o clădire de lângă Parcul M. Eminescu! FOTO, VIDEO

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
1586

Fosta clădire în care a funcționat DOC DOVA, lângă Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani a fost cuprinsă, sâmbătă seara, de un incendiu.Un trecător a observat fl...