Gara de milioane la Botosani! Vezi cum arata dupa modernizare - GALERIE FOTO

Gara de milioane la Botosani! Vezi cum arata dupa modernizare - GALERIE FOTO
Gara din Botosani a fost deschisa, joi, dupa ce a fost modernizata. Astazi a fost facuta receptia tehnica, fiind prezenti reprezentanti din partea constructorului dar si ai beneficiarului, "Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" S.A".

Fiind vorba de un monument istoric, constructorii au fost obligaţi să păstreze planurile arhitecturale din 1864.

Noutatea constă în construcţia unui pasaj subteran de 150 de metri pătraţi, acesta având o intrare în zona din vecinătatea oficiului poştal şi două ieşiri în dreptul primului peron, acolo unde au fost montate ceasuri şi panouri cu afişaj electronic.

Reabilitarea Garii Botosani a fost inceputa in 2004, insa din lipsa de fonduri lucrarile au fost sistate. Acestea au fost reluate după doi ani şi au fost din nou oprite. În 2012, a fost deschis un nou şantier.

Modernizarea Garii din Botosani a facut parte dintr-un proiect mai amplu prin care au fost reabilitate mai multe statii CFR.

Valoarea totala a proiectului de modernizare a garilor din Piatra Neamt, Botosani, Vaslui si Braila a fost de 156.402.557 lei, lucrarile de la Botosani fiind de aproximativ 30 de milioane de lei. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
2221

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3630

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
854

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...