Gara de milioane la Botosani! Vezi cum arata dupa modernizare - GALERIE FOTO

Gara de milioane la Botosani! Vezi cum arata dupa modernizare - GALERIE FOTO
Gara din Botosani a fost deschisa, joi, dupa ce a fost modernizata. Astazi a fost facuta receptia tehnica, fiind prezenti reprezentanti din partea constructorului dar si ai beneficiarului, "Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" S.A".

Fiind vorba de un monument istoric, constructorii au fost obligaţi să păstreze planurile arhitecturale din 1864.

Noutatea constă în construcţia unui pasaj subteran de 150 de metri pătraţi, acesta având o intrare în zona din vecinătatea oficiului poştal şi două ieşiri în dreptul primului peron, acolo unde au fost montate ceasuri şi panouri cu afişaj electronic.

Reabilitarea Garii Botosani a fost inceputa in 2004, insa din lipsa de fonduri lucrarile au fost sistate. Acestea au fost reluate după doi ani şi au fost din nou oprite. În 2012, a fost deschis un nou şantier.

Modernizarea Garii din Botosani a facut parte dintr-un proiect mai amplu prin care au fost reabilitate mai multe statii CFR.

Valoarea totala a proiectului de modernizare a garilor din Piatra Neamt, Botosani, Vaslui si Braila a fost de 156.402.557 lei, lucrarile de la Botosani fiind de aproximativ 30 de milioane de lei. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
420

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
340

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
273

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...