Drogat cules de politistii botosaneni de pe strada!

Drogat cules de politistii botosaneni de pe strada!

   arhiva

Inainte de a intra in sevraj, tanarul a povestit ca nu este numai consumator, ci si distribuitor de etnobotanice. El le-a spus politistilor comunitari ca isi cumpara substante de pe internet, iar apoi le vinde in licee.

O patrula a Politiei Comunitare a gasit joi dimineata la ora 4.00, in parcarea magazinului Botosani, un baiat in varsta de 23 de ani al carui comportament era confuz.

"Patrula din zona l-a legitimat, dupa care l-au adus la sediu nostru. Asupra lui au fost gasite doua pliculete cu prafuri. El sustine ca le-a cumparat de la un magazin din apropierea Banc Post", a declarat Bianca Albu, purtatorul de cuvant al Politiei Conunitare Botosani.

Din discutiile pe care le-au avut cu baiatul, politistii au aflat ca acesta consuma etnobotanioce de mai bine de 2 ani de zile.

"Noi am vorbit foarte mult cu el, insa din cauza starii in care se afla, era contradictoriu in declaratii. A spus ca foloseste astfel de substante de 2 ani si ca le cumpara si de pe internet. El sustine ca nu este doar consumator, ci si "dealer". Ne-a povestit cum cumpara substante de pe internet, iar apoi le vinde in licee", a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare.

In jurul orei 9.00, tanarul a inceput sa intre in sevraj, iar politistii comunitari au solicitat o ambulanta. "El nu a vrut sub nicio forma la spital. A spus ca a mai trecut prin asa ceva, ca efectul prafurilor dureaza doar 6 ore si ca are nevoie de doua plicuri", a explicat Bianca Albu.

"Baiatul era intr-o stare de excitare psihomotorie specifica consumului de substante halucinogene. Noi banuim ca este vorba de consum de etnobotanice", a declarat Nicusor Curteanu, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Baiatul s-a nascut in Dorohoi, insa are domiciliul in Borsa. Parintii sunt plecati la munca in strainatate, iar el are un frate in Botosani, care lucreaza la o firma de geamuri termopan in Catamarasti. "Fratele lui ne-a spus ca baiatul mai lucreaza din cand in cand pe la fabrica de termopane. Insa si el a explicat ca nu se poate baza pe prezenta lui la munca", a mai spus Bianca Albu. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist bătut de un bărbat ce trebuia transportat la spital

astăzi, 17:28
551

Fapta s-a întâmplat în primăvara anului trecut când mama lui C.G. a sunat la 112 solicitând ca fiul său să fie transportat la spital după ce a devenit violent şi a &...

Locuri de muncă la sfârșit de an, pentru șomerii botoșăneni!

astăzi, 16:15
295

Director cu vechime 3 ani, salariu de 8.555 lei! Postul este anunțat de Primăria Botoșani. Și UAMS Săveni angajează director cu vechime minimum 5 ani. Posturi de inngineri, de...

Ei se jură că nu fură... dar jandarmii i-au prins cu un căprior mort în pădure!

astăzi, 15:24
1882

Întâmplarea este adevărată şi s-a petrecut vinerea trecută, în jurul amiezii, în pădurea din apropierea satului Balta Arsă, trei bărbaţi fiind depistaţi de jandarmi ş...