Drogat cules de politistii botosaneni de pe strada!

Drogat cules de politistii botosaneni de pe strada!

   arhiva

Inainte de a intra in sevraj, tanarul a povestit ca nu este numai consumator, ci si distribuitor de etnobotanice. El le-a spus politistilor comunitari ca isi cumpara substante de pe internet, iar apoi le vinde in licee.

O patrula a Politiei Comunitare a gasit joi dimineata la ora 4.00, in parcarea magazinului Botosani, un baiat in varsta de 23 de ani al carui comportament era confuz.

"Patrula din zona l-a legitimat, dupa care l-au adus la sediu nostru. Asupra lui au fost gasite doua pliculete cu prafuri. El sustine ca le-a cumparat de la un magazin din apropierea Banc Post", a declarat Bianca Albu, purtatorul de cuvant al Politiei Conunitare Botosani.

Din discutiile pe care le-au avut cu baiatul, politistii au aflat ca acesta consuma etnobotanioce de mai bine de 2 ani de zile.

"Noi am vorbit foarte mult cu el, insa din cauza starii in care se afla, era contradictoriu in declaratii. A spus ca foloseste astfel de substante de 2 ani si ca le cumpara si de pe internet. El sustine ca nu este doar consumator, ci si "dealer". Ne-a povestit cum cumpara substante de pe internet, iar apoi le vinde in licee", a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare.

In jurul orei 9.00, tanarul a inceput sa intre in sevraj, iar politistii comunitari au solicitat o ambulanta. "El nu a vrut sub nicio forma la spital. A spus ca a mai trecut prin asa ceva, ca efectul prafurilor dureaza doar 6 ore si ca are nevoie de doua plicuri", a explicat Bianca Albu.

"Baiatul era intr-o stare de excitare psihomotorie specifica consumului de substante halucinogene. Noi banuim ca este vorba de consum de etnobotanice", a declarat Nicusor Curteanu, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Baiatul s-a nascut in Dorohoi, insa are domiciliul in Borsa. Parintii sunt plecati la munca in strainatate, iar el are un frate in Botosani, care lucreaza la o firma de geamuri termopan in Catamarasti. "Fratele lui ne-a spus ca baiatul mai lucreaza din cand in cand pe la fabrica de termopane. Insa si el a explicat ca nu se poate baza pe prezenta lui la munca", a mai spus Bianca Albu. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mușcat de față și călcat cu copitele de propriul cal! FOTO

astăzi, 20:17
2598

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns, marți seară, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati după ce a fost rănit de propriul cal.Bărbatul...

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

astăzi, 16:58
2461

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

astăzi, 16:16
386

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...