Domonco de Dorohoi, sprijinit de Ion Iliescu, "la recomandarea primarului" care l-a exclus din partid!

Domonco de Dorohoi, sprijinit de Ion Iliescu, "la recomandarea primarului" care l-a exclus din partid!

Dupa ce a fost exclus din partid de seful sau politic de la Dorohoi, pe motiv ca si-a manifestat intentia de a candida la sefia PSD, anunt facut public sambata, la Conferinta Judeteana Extraordinara, profesorul Ioan Domonco se bucura astazi de sprijinul lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD.

Ion Iliescu a anuntat ca "un baiat tanar din Dorohoi" vrea sa candideze la presedintia partidului. "Tanarul" are 51 de ani şi este profesor în Dorohoi.

Presedintele de onoare al PSD a declarat ca a primit o scrisoare de la un "baiat tanar din Dorohoi" care i-a transmis ca vrea sa candideze la sefia PSD si ca va prezenta in CEx acea scrisoare.

"De la Dorohoi am primit o scrisoare de la un baiat, presedinte de organizatie locala, recomandat si de primarul orasului, am sa o prezint aici", a spus Iliescu. Intrebat cum se numeste persoana, Iliescu a raspuns: "Domonco, sau cam asa ceva...baiat tanar". Primarul de Dorohoi, insa, a fost primul care a luat masura taierii avantului manifestat de Domonco!

Ioan Domonco este membru PSD din 2002.

 

Numai ca Ioan Domonco, cel care si-a anuntat intentia de a concura cu Geoana, Mitrea si Nastase la presedintia PSD, a fost suspendat din partid pentru sase luni. Anuntul a fost facut chiar de de catre Dorin Alexandrescu, presedintele PSD Dorohoi si primar al municipiului.

"Pe 11 februarie, la sedinta de consiliu a organizatiei municipale Dorohoi, s-a luat in discutie candidatura domnului Domonco la presedintia partidului. Prin vot s-a hotarat ca PSD Dorohoi nu sustine candidatura domnului Domonco. S-a hotarat suspendarea acestuia pentru sase luni. Intentia de a candida a prezentat-o pentru inceput presei si apoi partidului. A mai avut o sanctiune. Consideram ca Domonco aduce prejudicii de imagine PSD Dorohoi si vrea sa-si faca notorietate", a declarat Alexandrescu, primarul de Dorohoi.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
142

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
412

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...