Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Alianța Dreapta Unită este formată din formațiunile politice Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei.

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.

Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani Raluca Curelariu de la USR, și tot de la USR pentru președinția Consiliului Județean va candida Cristina Lăcătușu.

Astăzi Dreapta Unită și-a depus candidaturile pentru Consiliul Local și pentru Primăria municipiului Botoșani. Botoșănenii pot, în sfârșit, să aleagă altceva decât oameni crescuți într-un sistem corupt. În acest moment avem un primar care poate fi considerat cel mult mediocru și un alt contracandidat important care după 12 ani în care a condus acest oraș nu a dovedit că poate mai mult”, a declarat Raluca Curelariu, candidatul ADU pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

De asemenea, Raluca Curelariu a ținut să le mulțumească pentru susținere și celor trei președinți ai partidelor membre în ADU.

Botoșănenii au ocazia să aleagă altceva pentru Botoșani, să schimbe calea și drumul acestui oraș și acestui județ prin alegerea de oameni competenți, care vin în administrație nu ca să conducă, ci ca să administreze, nu ca să își impună opiniile, ci ca să asculte botoșănenii. Invităm toți botoșănenii pe 9 iunie la vot. Împreună cu echipa de consilieri care îmi este alături putem schimba calea Botoșaniului. Le mulțumesc celor trei președinți de filială județeană de la USR, PMP și Forța Dreptei, pentru suținere și pentru ajutor în tot acest proces. Sunt convinsă că botoșănenii își doresc altceva”, a adăugat Raluca Curelariu.

Redăm mai jos lista de candidați pentru alegerea Consiliului Local al municipiului Botoșani. Pe listă se regăsesc ingineri, antreprenori, economiști, medici, asistenți, profesori etc.

Curelariu Raluca-Ștefania - Manager Proiect - Economist

Ursu Cătălin – Economist - Economist

Iliuță Viorel - Administrator, Director - Inginer, Economist

Nechifor Florin-Doru – Inginer - Inginer

Vizitiu Cezar-Cristian - Consilier Primar - Analist

Venedict Mihai - Antreprenor/Administrator - Fizioterapeut

Popescu Mădălina - Medic Stomatolog - Medic Stomatolog

Buchi Andi-Tudor - Director Economic - Economist

Chelariu Cristian - Reprezentant Tehnic Comercial - Inginer

Pădurariu Vasile-Cătălin -Director Economic - Economist

Ancuța Ximina-Andreea - Asistent Medical - Asistent Medical

Gheorghiță Oltița-Gianina - Profesor, Lector - Asistent Medical Generalist

Siminiceanu Irina – Profesor - Profesor

Lăcătușu-andrei Cristina-Aneta - Director Economic - Economist

Nagy Andreea-Mădălina - Agent Comercial - Tehnician În Activități Comerciale

Boicu Cristian - Pensionar Militar - Inginer

Sandu Dan – Programator - Programator

Modreanu Mirela – Antreprenor - Economist

Tomegea Nicolae-Andrei - Manager Dezvoltare - Economist

Bejan Gheorghe-Petru - Operator Montaj CM - Operator Confecții Metalice

Toma Andrei-Dorin - Șef Departament Logistică - Jurist

Cucu Eduard-Gabriel – Inginer - Inginer Agronom

Tomegea Iulian-Alexandru - Manager Operațional - Inginer

Antal Csaba – Pensionar - Ofițer Poliție

Ananiesei Ovidiu-Dumitru – Antreprenor – Inginer

În cursul zilei de luni, Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile și pentru Consiliul Județean.

 






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

astăzi, 13:55
458

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

astăzi, 11:44
232

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
905

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...