ACCIDENT MORTAL în apropiere de Lebăda! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, alte trei persoane la spital! FOTO

ACCIDENT MORTAL în apropiere de Lebăda! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, alte trei persoane la spital! FOTO

Cumplit accident de circulaţie s-a produs, miercuri dimineaţă, pe drumul judeţean Botoşani-Vorona, în apropiere de Lebăda.

O Dacia Solenza, în care se aflau patru persoane, se deplasa dinspre Orăşeni Deal către Botoşani iar înainte de intersecţia cu drumul european şoferul a intrat in depasirea unui camion, iar in momentul cand a vazut ca din sens opus vine o masina Daewoo Cielo a tras stanga tare de volan, a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat pe cupolă într-un pârău.

Conducătorul Daciei, Mihai Ş., în vârstă de 60 de ani, din municipiul Botosani,  a murit pe loc, acesta fiind găsit cu capul în apă, iar alte trei persoane au suferit răni grave. Un bărbat, pasager pe scaunul din dreapta faţă, Vasile A., din satul Dolhestii Mari, judetul Suceava, este în comă, iar două femei care erau pe bancheta din spate, sotiile celor doi barbati au suferit multiple traumatisme.

Pentru scoaterea şoferului şi a pasagerului din dreapta faţă dintre fiarele maşinii a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie.
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
302

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
516

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...