25 de ani de Prodalcom FOTO - VIDEO

25 de ani de Prodalcom FOTO - VIDEO

Unul dintre cele mai puternice branduri din Botoșani a aniversat 25 de ani de activitate, moment festiv la care s-au lansat și noile prezentări ale sticlelor de vodka Voronskaya.

Evenimentul, găzduit de patronii Prodalcom Cornel Șfaițer, Nicu Catană și Dan Ursu a avut loc în sala Ballroom Casa Lux și a fost prezentat de către realizatorul radio-tv Daniel Buzdugan, la petrecere fiind invitați angajații firmei botoșănene, colaboratori, oficialități ale județului, parlamentari și oameni de afaceri.



Petrecerea a avut ca punct culminant lansarea celor mai noi variante de vodcă Voronskaya, în patru variante: Classic, Organic, Platinum și o ediție limitată produsă cu prilejul sărbătoririi celor 25 de ani de activitate.

S-au premiat angajații cu 20 și 25 de ani de vechime în firmă, producatorul local mândrindu-se cu o echipă compactă și inimoasă, care de-a lungul timpului a reușit transformarea mărcilor Voronskaya, Ștefan Cel Mare, vodca Vorona, Condor sau Afinata Vorona în mărci vândute peste tot în România și mai nou și în Europa.

Angajații Prodalcom au avut costume personalizate făcute tot în Botoșani, la binecunoscutul producător de costume Madotex.

La multi ani!