Sportisimo a deschis vineri, 14.12.2018, un nou magazin în Botoşani Shopping Center, a 16-a unitate din România

Retailerul de articole sportive Sportisimo, prezent pe piaţa locală din 2015, a deschis un nou magazin ȋn centrul comercial Botoşani Shopping Center. Magazinul din Botoşani a  fost deschis vineri 14.12.2018, are o suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi şi va fi a 16-a unitate din România a retailerului lansat în urmă cu aproape 20 de ani în Cehia. 

Sportisimo a deschis vineri, 14.12.2018, un nou magazin în Botoşani Shopping Center, a 16-a unitate din România

Sportisimo este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa Centrală şi de Est, care comercializează atât în magazine fizice, cât şi online, o gamă largă de articole sportive și produse pentru petrecerea timpului liber, colaborând cu cei mai mari producători din acest sector la nivel mondial. Apetitul pentru sport şi, în general, pentru mişcare este în creştere, motiv pentru care Sportisimo va reprezenta o nouă atracţie în cadrul Botoşani Shopping Center, întărind mixul de chiriaşi al proiectului.

Oferă-i celui mic o sanie cu care să se bucure de magia iernii și a copilăriei!

Pentru că cei mici sunt de nedesprins de sania lor și de dealurile acoperite cu zăpadă

Fețe roșii și buze purpurii. După-amiaza petrecută pe o pantă de zăpadă este o experiență atât de mare încât ei pur și simplu nu simt frigul.



 

Zdeněk Morávek, Marketing Director, Sportisimo: „Sportisimo este încântat să ȋși continue expansiunea pe piața românească, prin deschiderea unei noi locații în Botoșani Shopping Center, ce va oferi o nouă experiență de cumpărături pentru vizitatori. Noul magazin va fi a 16-a locație Sportisimo în România și a 164-a în Europa, cu majoritatea locațiilor în Cehia și Slovacia.

Botosani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Despre Botoşani Shopping Center:

Botoşani Shopping Center este cel mai mare centru comercial din Botoşani cu peste 400 de angajaţi, având o suprafaţă închiriabilă de peste 17.000 de metri pătraţi, un grad de ocupare de 100% si un număr de vizitatori de peste 5 milioane pe an. Inaugurat în 2011 de grupul belgian BelRom, proiectul a atras printre chiriaşi retaileri precum Carrefour, New Yorker, Orsay, JYSK, Decathlon sau TXM.