Ziua Politiei Romane la Botosani - invitati, discursuri, premii, avansari in grad!

Ziua Politiei Romane la Botosani - invitati, discursuri, premii, avansari in grad!
Politia in sarbatoare!

Politistii botosaneni au sarbatorit 187 ani de la infiintarea Politiei Romane. Manifestarile dedicate zilei s-au desfasurat in cadru festiv la Sediul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, prin alocutiuni ale sefului institutiei, Viorel Serbanoiu, dar si ale invitatilor de onoare: prefectul judetului, Cristian Roman, o delegatie ucraineana, consulul Ucrainei la Suceava, Vasyl Nerovnyi, colaboratori.

"Sunt fericit sa am privilegiul ca din aceasta postura sa adresez tuturor politistilor botosaneni si din Romania multa sanatate si impliniri profesionale", a spus seful IPJ Botosani, Viorel Serbanoiu.

Serbanoiu a dat apoi citire mesajelor de felicitare transmise de viceprim - ministrul si ministrul administratiei si internelor, Dan Nica, si de chestorul de Politie Petre Toba.

"Integritate, curaj, loialitate, acestea trebuie sa fie cuvintele care sa va calauzeasca in nobila dar dificila cariera pe care ati imbratisat-o. Aparati legea si cetateanul. Misiunea este grea pentru ca si vremurile sunt grele. Este inadmisibil ca politistul sa fie bataia de joc a nelegiuitilor. Este nevoie de o noua abordare a meseriei de politist si ma refer atat la atitudinea lucratorului, dar si la legile care reglementeaza activitatea", a precizat prefectul Cristian Roman.

Cu ocazia acestei zile, au fost avansate in grad profesional urmator o serie de cadre, premiati castigatorii la competitiile sportive organizate cu prilejul Zilei Politiei si lansata cartea colonelului in rezerva Mihai Dragutu, intitulata Pasiunea col (R) Dragutu Mihai pentru - Istorie - Poezie patriotica - Cinegetica, sub egida Asociatiei Veteranilor de Razboi, Filiala Botosani, Editura Paco.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gheorghe Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Pe ce loc se află antrenorul FC Botoșani!

astăzi, 15:33
161

Gheorghe Hagi este cel mai experimentat dintre cei 14 tehnicieni care iau startul în ediția 2018-2019 a Ligii 1.  În plus, antrenorul Viitorului este singurul care are în palma...

Poliţiştii rutieri, către Klaus Iohannis: În 2019 vor muri peste 2.000 de persoane în accidente!

astăzi, 14:39
402

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac refe...

ANM: Vremea din această perioadă nu se încadrează într-un normal climatologic

astăzi, 14:25
173

“Vremea va fi în general instabilă în toate aceste zile, instabilitatea se va manifesta pe arii mai extinse în zonele de munte şi local în celelalte regiuni. Asta &icir...