Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

Coordonator recrutare și menținere grup țintă: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; minimum trei ani cu competențe în activități de recrutare/selecție/mobilizare personal, minim 1 an în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Coordonator activitate înființare servicii sociale: absolvent studii superioare cu diplomă de licență; minimum trei ani, cu competențe în managementul serviciilor sociale sau în domeniul asistenței sociale; minimum doi ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Asistent înființare servicii sociale: absolvent minim studii medii; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului minimum doi ani, cu competențe în organizarea activităților desfășurate în domeniul serviciilor sociale;Experiență de minim 1 an în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Pshiolog: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în domeniul psihologiei; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minim trei ani, cu competențe în activități de evaluare psihologică a persoanelor în vârstă.

Asistent social: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în următoarele domenii: asistență socială, sociologie; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 2 ani, cu competențe în activități de asistență socială.

Asistent medical: absolvent medii/postliceale în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de asistență medicală.

Kinetoterapeut: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în domeniul kinetoterapiei; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-: minim 3 ani, cu competențe în derularea procedurilor kinetoterapeutice.

Asistent medical: absolvent medii/postliceale în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de asistență medicală.

Medic familie/geriatru: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în specializarea geriatrie și gerontologie.

Personal curățenie: absolvent studii generale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 2 ani.

Șofer: absolvent studii medii, posesor permis de conducere categoria B, C, D; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani vechime în meseria calificată, posesor de atestat șofer profesionist transport persoane, fără cazier și antecedente rutiere grave.

Organizator logistic: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de organizare cursuri de formare profesională.;minim 2 ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în domeniul formării profesionale.

Lector educație non-formal: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență și certificat de absolvire a cursului de formator (sau echivalent); vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în domeniul tematic al programului de formare.

Expert dezvoltare comunitară: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în specialitatea asistență socială; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani cu competențe în domeniul asistenței sociale și dezvoltării comunitare.

Expert informare și conștientizare îmbătrânire activă: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în următoarele domenii: sociologie, psihologie, comunicare și relații publice; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în organizarea campaniilor de informare, evenimente sociale, consiliere educațională/ vocațională.

Expert măsuri suport îngrijitori informali: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, competențe în activități de organizare; de minim 3 ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Concursul constă într-o singură probă, respectiv interviul, care se va desfășura pe 13 martie a.c., de la ora 10:00.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrânii unei comune din Botoșani primesc, zilnic, mâncare caldă oferită de Primărie

astăzi, 18:05
328

Persoanele vârstnice din comuna Drăguşeni din judeţul Botoşani primesc zilnic, pe perioada stării de urgenţă, câte o porţie de mâncare caldă din partea autorităţilor local...

Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare mai mult timp

astăzi, 17:44
503

Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. În direct la Digi24, acesta a precizat...

Parcuri de joacă închise și scări de bloc dezinfectate de DSPSA

astăzi, 17:35
104

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dispus închiderea tuturor parcurilor de joacă pentru copii de pe raza orașului de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA)...