Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

Coordonator recrutare și menținere grup țintă: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; minimum trei ani cu competențe în activități de recrutare/selecție/mobilizare personal, minim 1 an în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Coordonator activitate înființare servicii sociale: absolvent studii superioare cu diplomă de licență; minimum trei ani, cu competențe în managementul serviciilor sociale sau în domeniul asistenței sociale; minimum doi ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Asistent înființare servicii sociale: absolvent minim studii medii; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului minimum doi ani, cu competențe în organizarea activităților desfășurate în domeniul serviciilor sociale;Experiență de minim 1 an în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Pshiolog: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în domeniul psihologiei; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minim trei ani, cu competențe în activități de evaluare psihologică a persoanelor în vârstă.

Asistent social: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în următoarele domenii: asistență socială, sociologie; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 2 ani, cu competențe în activități de asistență socială.

Asistent medical: absolvent medii/postliceale în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de asistență medicală.

Kinetoterapeut: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în domeniul kinetoterapiei; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-: minim 3 ani, cu competențe în derularea procedurilor kinetoterapeutice.

Asistent medical: absolvent medii/postliceale în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de asistență medicală.

Medic familie/geriatru: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în domeniul medical; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în specializarea geriatrie și gerontologie.

Personal curățenie: absolvent studii generale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 2 ani.

Șofer: absolvent studii medii, posesor permis de conducere categoria B, C, D; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani vechime în meseria calificată, posesor de atestat șofer profesionist transport persoane, fără cazier și antecedente rutiere grave.

Organizator logistic: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în activități de organizare cursuri de formare profesională.;minim 2 ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în domeniul formării profesionale.

Lector educație non-formal: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență și certificat de absolvire a cursului de formator (sau echivalent); vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în domeniul tematic al programului de formare.

Expert dezvoltare comunitară: absolvent studii superioare cu diplomă de licență în specialitatea asistență socială; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani cu competențe în domeniul asistenței sociale și dezvoltării comunitare.

Expert informare și conștientizare îmbătrânire activă: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență în următoarele domenii: sociologie, psihologie, comunicare și relații publice; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, cu competențe în organizarea campaniilor de informare, evenimente sociale, consiliere educațională/ vocațională.

Expert măsuri suport îngrijitori informali: absolvent studii superioare, cu diplomă de licență; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului-minim 3 ani, competențe în activități de organizare; de minim 3 ani în proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Concursul constă într-o singură probă, respectiv interviul, care se va desfășura pe 13 martie a.c., de la ora 10:00.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
1

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
283

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
219

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...